sunnuntai 15. helmikuuta 2009

Ohjaajattomat treenit

Tänään saatiin paljon tehtyä agitreeneissä. Kaija oli kisoissa ja paikalla oli vain kaksi muuta ryhmäläistä meidän lisäksi. Me oltiin jälleen vähän myöhässä, joten rata oli jo rakennettu. Radassa oli ainakin pätkiä viime viikon vau-cupin radoista, sopivan vaikea.
Aluksi rata oli pelkkää sähläämistä. Välistä vedoista ei tullut mitään, mikä ilmeisesti johtui mun epäselvistä käsiohjauksista. Vedin selvemmin, ja Netta meni mistä pitikin...
Aidat oli tosi matalat, jotain mini/medi korkeutta. Netta oli siis nopea ja meni jopa välillä mun edellä, jes! Se osasi hakea aitoja, keinua, putkea - loistavaa.
Lopuksi saatiin mentyä rata jopa ilman virheitä :DD Ainoastaan pysähdyttiin pari kertaa, kun klikkailin kontakteja.
Kepit(kokonaiset) meni tosi hyvin, saatiin useampi onnistunut suoritus ja vain yksi virhe. Kerran onnistuin jopa ohjaamaan "väärältä puolelta".
Välissä otettiin muutamia maxi aitoja (60cm). Netta meni muutamista ali, suurimman osan hyppäsi kuitenkin yli. Neidin ilme muuttui kuitenkin vähän vastenmieliseksi, se ei näyttänyt innostuneelta. Kohtuu hyvin se kuitenkin hyppäsi. Ensi torstaina mennään vielä käymään hallilla ja kokeillaan maxi aitoja (en tiedä kuinka kauan kipulääke voi vaikuttaa).
Lopuksi treenattiin kontakteja ja välistä vetoja/kiertämistä. Konktakteilla niin, että jäin jälkeen tai menin vähän toiseen suuntaan ja klikkasin alustan koskemisesta. Se meni hyvin.
Aitojen kiertämisessä tein vaikeissa kohdissa, joissa suora linja olisi ollut olla kiertämättä. Se oli vähän hakemista, mutta onnistumisia tuli myös. Pitää harjoitella näitä, että tulisi varmuutta. Mun pitää ainakin kehittää joku selkeä ohjaus, mitä haluan Netan tekevän. Nyt mokia tulee jonkun pienen ranneliikkeen takia.

Lisäksi otin vähän seuraamista hyvän vireen takia. Perusasennot oli vähän vinoja, korjasin käsiohjauksella. Kontakti tosi hyvä. Mä kävelin taas vaan liian hitaasti, tuntuu et muuten tallon Netan päälle. Se ei poikita, mutta pää on edessä. Samoin vasemmalle käännös on vähän vaikea, joudun kääntämään ensin hartioita, että Netta tajuaa kääntyä..

Ei kommentteja: