tiistai 18. marraskuuta 2008

Taito Otto

Käytiin tänään jälleen itsekseen treenaamassa agilitya.
Otto oli taas liian innoissaan :D Se halusi itse kiivetä A:n, vaikka sitä ei ollut tarkoitus edes sille opettaa. Se meni A:n ilman mitään ongelmia, vaikkei ole harjoitellut mitään sen tyylistä aikaisemmin :D
Suunnitelmiin kuului harjoitella keppejä (puolikkaina). Aluksi ohjasin pari kertaa kädellä ja sen jälkeen naksuttelin (pienen ohjauksen auttamana). Otto tajusi keppien ideaa tosi nopeasti! Taas huomasi Oton ja Netta-blondiaivon eron :D Naksuttaminen väsytti Ottoa sopivasti, sen jälkeen keskittyminen oli huomattavasti parempaa.
Keinua otettiin myös, lopussa oli namikuppi. Otto onnistui pari kertaa tippumaan keinusta (luultavasti ihmetteli mitä äiti teki, kun se hidasti keinua), mutta normaaliin tapaan se ei välittänyt siitä mitään. Hyvin meni! Pitää muistaa vaan joka kerta vaatia, että Otto aloittaa keinun siististi.
Hallilla sattui olemaan valmiina mini korkuisia aitoja radan muodossa, joita sitten vähän hypittiin. Otto ohjautui paremmin, ja hyppäsipä se muurinkin (:

Netan kanssa en ottanut yhtään aitaa, koska en viitsi hyppäyttää sitä joka kerta, kun ne tuntuu niin korkeilta sille :/
Ensin harjoiteltiin oikeaan putkeen ohjaamista, eli oli pituus ja kaksi putkea rinnakkain. Periaatteessa Netta luki hyvin kumpaan putkeen sen haluan, mutta meinasin olla itse jälleen kerran myöhässä, jolloin Netta ei ehtinyt tajuta minne sen haluan ja valitsi lähemmän. Tätä voitaisiin ottaa joku kerta uudestaan.
Lisäksi otettiin pituus-putki-A-pussi-rataa. Pituuden jälkeen Netta meni "väärään" päähän U:n muotoista putkea. Se ei kertaakaan mennyt väärästä päästä, jes! Vastainen käsi/sylkkäri toimi. A:n kontaktit olivat paremmat, kuin viime treeneissä. Vire oli taas korkea, mutta hyvä niin!

Ei kommentteja: