sunnuntai 26. lokakuuta 2008

Vajaataitoinen ohjaaja

Tämän päivän agility treeneissä harjoiteltiin rataa, jossa oli vain aitoja, kaksi putkea, rengas ja pituus. Mun ohjauksesta ei tullut oikein mitään, meinannut itse tajuta :D Positiivista kuitenkin, että Netta irtosi hyvin putkeen (mitä viime vkolla itsenäisesti treenattiin)! Samoin saatiin aikaiseksi sylikäännös ilman törmäystä. Aidoissa oli taas tuplarimat ja korkeus alin maxi korkeuksista.
Yksittäisinä esteinä vuoroa odotellessa otettiin keinua ja keppejä. Kepit parani parin toiston jälkeen, palkkasin lelulla. Kepit päätin ottaa vain puolikkaana, että saataisiin useampia onnistuneita toistoja, mikä toimi. Keinu meni myös tosi hyvin, äiti oli edelleen jarruttamassa, mutta hiljensi vain ettei keinu pamahda täysillä maahan. Netta oli tosi itsevarmana häntäpystyssä, hienoa! Keinun päässä oli kontaktialusta (ei palkkaa alustalla, vaan klikkauksesta).
Oikeastaan rengastakaan en ottanut radalla, ettei Netta vaan hyppää väärästä välistä. Musta nyt taas tuntuisi, että spanieliaivot on ymmärtäny renkaan idean!
Ja välissä oli taas pakko ottaa pätkät seuraamista, kun vire oli loistava!! Netta meinasi jopa edistää, mikä on vaan hyvä juttu tällä hetkellä. Palkkasin lelulla, mitä neiti halusi kanniskella ylpeänä :D Ensi viikolla olisi tarkoitus ehtiä käydä ottamassa ALOn liikkeet jossain parkkihallissa kokeenomaisesti, ja muuten olla treenailematta. Riehutaan varmaan vaan :D

Ei kommentteja: