tiistai 28. lokakuuta 2008

Netta & rengasintoilu

Netta on nyt sitten tajunnut, että olen tyytyväinen siihen, kun se hyppää renkaasta läpi. Ja sitähän se tarjosi tänään joka välissä, kun oltiin itsekseen treenailemassa. Koirat pääsivät radalle taas vuorotellen, N-O-N-O-N. Ideana treenissä oli, että saan ohjattua Netan putken sijasta aidalle (kuten viime sunnuntainakin). Samoin kolmen aidan ja putken pikku "rataan" kuului sylikääntö. Alusta ei tullut mitään, Netta meinasi pudottaa (? mahdollisesti huidon taas itse käsillä..) ja oli ihan hukassa muutenkin :D Loppua kohden parani, ja Netta haki putkea jälleen ihan hyvin.
Lopuksi otettiin A:n kontakteja kosketusalustalla, niin että mä kuljen poispäin ja Netta suorittaa kontaktin silti tarkasti. Netalla ei onneksi tullut edes mieleen yrittää oikaista :D
Keppejä otin puolikkaina, vire meinasi olla liian korkea keskittymiseen lelupalkan takia. Parin toiston jälkeen meni taas ihan mallikkaasti, ja tempokin löytyi! Samoin pussi otettiin pari kertaa erikseen, ehkä uskallan sanoa, että Netta osaa sen..
Oton kanssa otettiin suoraa putkea, lopuksi Otto meni jo lähetyksellä putkesta läpi! Aitoja otettiin tänään kolme peräkkäin, palkka tuli namikupista. Otto osasi hienosti, ja keskittymiskyky säilyi koko treenin ajan :D Puomia oli tarkoitus jatkaa Oton kanssa, mutta se ei ollut kasassa eikä me jaksettu sitä kasata..

Ei kommentteja: