torstai 2. kesäkuuta 2011

aksaa, ihan jopa paremmalla fiiliksellä

Maanantaina tosikko treenit ja tiistaina kentällä pätkä rataa ja hallilla keppejä.
Maanantaina yritettiin ottaa keppejä niin, että 2 ohjuria lopussa. Jiistä ne oli oudot ja päätti pomppia yli. Kyllähän se pentuna ohjureilla osas pujotella... :D Tottu se niihin, varovasti meni kuitenkin. Rata oli alkuun kaameeta, olisi pitäny luottaa enemmän omaan tuntumaan. Ohjaus mitä yritin ei toiminu Jiillä, takaleikkaus renkaalle oli töks. Fiilis tekemisessä oli kuitenkin parempi :)

Tiistai oli fiiliksen kannalta superpäivä. Mulla oli molemmat neidit mukana ja ne sai katella muiden tekemistä autosta, lopuksi helppoa rataa. Netan kanssa tehtiin jotain pientä. Jii taas irtos normaalia reippaammin ja haltuunotot jäi yritykseksi, matalat rimat ainakin lisäs vauhtia. Ei jääty hinkkaamaan, vaan tehtiin vaan lyhyt treeni.
Sen jälkeen hallille niitä keppejä tekemään. Tehtiin vinokepeillä ja namukupilla. Siinä varsinkin oli niin loistava fiilis! Jonkunverran takaleikkauksia, mun ohijuoksuja ja jättäytymistä. Pitäs muistaa ainakin persjättöä tehdä loppuun. Mut oon nyt vaan niin tyytyväinen, että se pujotteli kunnolla!

Kotona tehty laatikon kanssa. Se sujunu kanssa kivasti. Oon vaan miettiny et miten paljon uskallan antaa sen tehdä virheitä, niistä se oppii, mutta tietysti tulee myös vähän turhan varovaiseksi. Aika pitkälle varmaan tehdään kyllä toistoja, että seppo on vaan mielestään tosi taito.

Ei kommentteja: