torstai 20. tammikuuta 2011

aksaa kertaa kolme ja hierontaa

Sunnuntai-iltana neitien kanssa hallilla. Jiin kanssa päällejuoksua ja keppikulmia, asiaa. Keinu meinas olla turhankin vauhdikas, otettiin sit pari kertaa vähän muistellen. Netan kanssa pientä kivaa.

Eilen viikkotreenit. Rata oli aika helppo, ei mitään pahempaa kohtaa. Kivoja vekkejä saatiin aikaseks. Ainaisongelma ennakoiva valssi taas ekalla kerralla tökkäs ja Jii käänty ennen hyppyä. Puomin alastulokontakti turhan hidas, mietittiin et onko parempi että on käsky ottaa kontakti vai pitäskö pysähtyä pelkällä estekäskyllä. Jaa-a.
Kepit hyvä, rengas hyvä. Keinulla ihme himmailua, sunnuntain takia? Jii meni jotenkin tosi varovaisesti ja ois halunnu pompata.
Takaosassa A:n alastuloa, kivakiva. Yhdellä aidalla tehtiin sellasta yhtä ohjaustekniikka minkä nimestä ei hajua, mutta suju kivasti :D Pari kertaa kepit vaikeammalla takaleikkauksella, hyvä seppo!

Eilen korkeavireen treenit, nykyisin ollaan kisaavien ryhmässä. Korkeavire muutti Lahteen, reilu 3km päähän meistä niin pääsee kätevästi kävellen sinne. Ainoo vaan, että ärsyttää, kun Jii peitsaa vaikka ite juoksen. Tietty sen saa käskettyä ravaamaan, mutta..

Rata oli haastava, tehtiin pätkissä. Uutta, tai mitä Jiin kanssa oon hyvin vähän tehnyt, oli esimerkiksi nelosella ihan pyöriminen koiran mukana (kenties tällekin joku hienompi nimi..). Samaa tehtiin esteellä 12, ensin yritin takaleikata 10-13 välit, mutta ei kääntyny tarpeeksi, tai siis joutu vetää kunnolla ohi, että haki kepit oikein. 14-16 valssaten, ja edelleen se ennakoiva valssi tuotti tuskaa. Puomi oli pari kertaa tajuttoman hidas, pari kertaa kohtuullinen.


Ainiin! Tiistaina oltiin hierojalla. Netta muuten hyvä, mutta lanteen alue kireä. Sille oli kuulemma tullut viime kerran jälkeen (siitä varmaan 1,5 vuotta..) kunnon selkälihakset. Ja hieroja suositteli, että vois kokeilla MSM:ää. Giillä lanneselkä hiukan kireä. Antoi, ihme kyllä, hieroa tosi kivasti, mitä nyt olis halunnu selällään maata koko ajan hierojan sylissä... Ja Otolla ei mitään merkittäviä kireyksiä, kuulemma lihakset alkaa tuntua jo vanhan koiran lihaksilta. Neideille olis tarkotus noin kk sisään varata uusi aika.
Kiva oli 3,5h kattoo kun muita vaan hierottiin :D

Ei kommentteja: