lauantai 16. tammikuuta 2010

meno menee villiks villiks

Eilen illalla ehdittiin käydä kaksissa treeneissä, mitäs muuta perjantai-iltasin vois muka tehdä.
Peko-treenit oli aika nopeat. Otolle 1 maalimies umpipiiloon, alkuun herättelin sitä vähän haukuttamalla + leikkipalkalla. Se teki hyvin töitä, mutta ilmasu huono. Otto jäi kauaksi (tarkensi pyydettyä) ja haukkuminen pätkittäistä mölinää. Äiti palkkasi itse ja mä taas leikitin sitä loppuun. Tai no vaan autolle kävellessä pulsu roikku patukassa.

Netta oli loisto! Kirsi oli maalimiehenä, käytiin alkuvaiheet nopeasti läpi. Pari kertaa, kun jätin Netan istumaan Kirsin viereen se ennakoi nappaamalla rullan suuhun ja tulemalla sivulle ennen kuin Kirsi sanoi rulla.
Pari kertaa perässäjuoksu niin, että maalimies jäi näkyviin ja sitten pari kertaa niin, että meni piiloon. Netta kävi tökkäämässä kättä, mikä ei aina näyttänyt kovin hennolta kosketukselta :D Ainakin kuvittelen, että se siitä itsekseen jatkossa vähenee.
Lopuksi Netta sai kantaa haisunäätä-lelua ja oli ylpee 8) Sillä oli muutenkin törkee into, asiaa!

Giten kanssa ei ensin aiottu tehdä mitään. Muttamutta, tehtiin sitten niin et Kirsi leikitti Jiitä ja antoi sen voittaa jolloin mä lähdin karkuun ja Jii toi patukkaa mulle. Kun Git oli parinmetrin päässä (ettei vaan ehdi tiputtaa patukkaa) kehuin, se sai tipuuttaa ja palkkasin ruoalla. Ehkä 5 toistoa tällasta. Ajateltiin nyt tehdä jtn tällasta, kun takaperin ketjutus on niin jumissa et huhhuh.

Sieltä sitten mentiin näyttelytreeniin Renksun hallille. Tarkotus oli et mä otan Giten ja äiti Oton, mutta päätettiinkin sitten ottaa Netta Oton sijaan. Vaihdeltiin koiria niin, että mä esitin pääasiassa molemmat.
Netta oli sielläkin ihmeen innostunut näyttelytouhusta. Se juos ja kovaa, sain suorastaan jarrutella sitä :o Tuomarin kanssa ei ongelmia, seisoi vaan. Muuten se on seisoessa 'en tykkää, en haluu, painan päätä, enkä varmasti oo ryhdikäs', kiva pena.

Gitte oli halliin sisään tullessa iik, siellä oli kieltämättä aika hyvä meteli. Nopeasti se siitä kuitenkin rentoutu. Juokseminen suju tosi hyvin, vaikkei puoleen vuoteen oo harjoteltu. Häntä heiluu ja se on pirteenä. Samoin seisominen on ainakin Nettaan verrattuna ryhdikkäämpää. Vapaasti seisottaminenkaan ei ollut täysin toivotonta, niinku se ois tajunnu miten niitten tikkujalkojen kuuluu olla.
Ekalla kerralla, kun tuomari tuli niin Jii väisti, mutta tuli namun houkuttelemana takas niiailemaan. Toisella kerralla antoi tuomarin silitellä kaulaa. Kolmannella tuomari sai reippain ottein tutkia, vilkuili kyllä et mitä sä lääpit. Kertojen välissä oli siis taukoa, et ei peräkkäin. Hampaita ei vielä katsottu. Noo, mikäs kiire täs ku kuukaus aikaa :D

Ainiin, ja oltiinhan me vaihteeks toissapäivänä agia treenailemassa. Tehtiin vaan tosi helppoja juttuja Jiin kanssa. Aita+aita+putki-juttua takanaleikkauksella, puomia, rengasta ja keppejä. Keket oli hyvä, pienennettiin kulmaa ja molmmilta puolilta ohjaten suju :) Tekeminen oli nyt rentoa, kepit se meinaa ottaa vähän turhan tosissaan, ei pidä jäädä jauhamaan.
Netan kanssa tokoilua, palkkailin noutokapulalla kun se sitä taas himoitsi :D Kaukoissa se meinas ennakoida maahanmenoa. Luoksetulo ok. Jäävät myös ok. Sillä oli tosi hyvä vire, mutta en jaksanut ite mtn ajatuksellista taaskaan tehdä...
Oton kanssa pientä agijuttua, alkuun se oli tosi hyvä, mutta sit yhtäkkiä alko maan nuuskiminen kiinnostaa..

Ei kommentteja: