lauantai 15. elokuuta 2009

Luontaisterapeutilla

Oton ruokavalioon tulee pieniä muutoksia, muutetaan vähän suhteita kuinka palon se saa mitäkin eläintä. Lisäksi se sai homeopaattisia lääkkeitä, eilen annettiin ensimmäisen kerran. Selvisi myös, että se on aika jumissa. Viime aikoina se on 'röhkinyt' enemmän rapsuttaessa, osaavan ihmisen käsittelyssä se piti sitä meteliä koko ajan. Lonkkien heijasteisiin (?) jaloissa se reagoi myös.
Netta reagoi selän heijasteisiin, muttei ainakaan niin paljon kuin Otto. Sen ruokavalio pysyy aika lailla samanlaisena.

Gitelle pitäisi jostain löytää maitohappobakteerivalmistetta (pitkän antibioottikuurin takia, että bakteerikannat palautuvat), kaikki ihmisille tarkoitetut tuntuvat sisältävän vääriä kantoja. Se sai myös yhtä puhdistavaa homeopaattista lääkettä.

Viime aikoina Otto on ollut selvästi reippaampi metsälenkeillä. Se juoksee ja leikkii eikä vain rahnusta perässä. Luultavasti kondroitiinisulfaatti&glukosamiinihydrokloridi-valmiste on auttanut, ruusunmarjajauheen määrääkin on lisätty.


Toissapäivänä oltiin agitreeneissä. Netan kanssa ei mitään ihmeempiä. Kepit tökkii, muuten se oli innoissaan ja sujui ihan kivasti.
Giten kanssa tehtiin irtoamista, ensin yhdellä ja sitten kahdella aidalla namukupin avulla. Lisäksi myös kääntymistä, oikealle sujuu paremmin.
Putki tökkii, jos mä lähetän sen niin se menee puoleen väliin, kääntyy ja palaa. Itsekseen se juoksee sitä kyllä läpi. Tosi pienellä ohjauksella se menee sen paremmin kokonaan, muttei varmasti. Ei olla keksitty oikeen mitään järkevää syytä?

1 kommentti:

Maija kirjoitti...

Enemmän palkkaa putken tekemisestä. Joku toiseen päähän palkkaamaan, namialusta/lelu tai juoksee itse sinne palkkaamaan. Sadan toiston jälkeen menee putket tosta vaan :)