perjantai 26. kesäkuuta 2009

Läkähdys

Eilen oli agitreenit pitkään aikaan, mentiinpä kuitenkin vaikka on törkeen kuuma. Ens viikon alussa lähetään mökille ja palataan pentunäyttelyksi.
Netta oli taas ihan läkähtynyt kuumuudesta, kuten aina. Ennen omaa vuoroa vähän lämmitellessä se tosin oli ihmeen innostunut, pomppi. Radalla se oli ihan laiska ja kun se on tahmea niin ohjauksesta ei tule mitään. Se ei irronnut tai kääntynyt. Eli jäi aika lyhyeen.
Vaihdoin koiran Ottoon. Tehtiin putkea, nyt meni hyvin. Samoin aidat meni hyvin. Kepit kerran, pyysin erikseen kiertämään joka välin. Lisäksi keinua ja puomia, hyvin meni nekin.
Lopuksi jäi vielä aikaa niin Gittekin pääsi hetkeksi radalle. Putkeen menoa se tarjosi itse, pari kertaa otettiin sitten sitä, tosi hyvä. Lisäksi pari kertaa pussi, äiti piti kangasta ylhäällä ja Gitte meni hyvin. Keinulla syötin, että vain tottuu liikkeeseen, eikä siinäkään ongelmaa.

Tänään Giten ja Netan kanssa on tehty esineruutua. Netta oli ihan innoissaan, irtosi kauas juostessaan tallausjälkiä. Meni ihan hyvin.
Äiti teki Giten kanssa, ne käveli alueella ja Gitte huomasi esineet itsekseen ja palautti. Loisto pentu!

Ei kommentteja: