torstai 11. kesäkuuta 2009

Kuvatulva




Eilen kävästiin Jokimaalla, siellä oli mätsäri menossa. Netan kanssa yritin tehdä jotain hauskaa - noutoa, luoksetuloa ja leikkimistä. Se joutui noutamaan metallia, puukapula unohtui kotiin. En saanut palauttamaan laukalla, sivulletulo kapula suussa oli vaikeeta. Mutta oli ylpeänä kapula suussa :D Luoksetulo laiska, se on nyt ihan sekasin miten sen pitää tulla.
Se leikki ihan hyvin, en päästänyt 'kunniakierrokselle'. Se lisäsi sen yritystä voittaa lelu, kiskoi välillä ihan kunnolla ja oli innostuneempi.

Giten kanssa innostettu luoksetulo, ruokkimista perusasennosta ja leikkiä. Oton kanssa kakeja (i-m) ja pari temppua.







3 kommenttia:

Henni kirjoitti...

Ihania kuvia! Varsinkin nuo Gitestä napatut, ton pennun korvat on aika hauskat :D

On meillä periaatteessa suunnitelmissa kilpaileminen pk-puolella (kun salainen tavoitteeni on saada Kiiasta FIN MVA), mutta todellisuudessa kyllä meidän treenimäärä haun suhteen on tällä hetkellä niin minimaalinen, että sillä ei ole kyllä mitään asiaa minnekään kisakentille :D Mutta ehkä joskus miljoonan vuoden päästä...? Ja menkää te kisaamaan vaan ;) Teillä kun nyt näyttää paljon paremmalta tuo treenimäärä ja edistyminen :D

rinsessa kirjoitti...

Eikäeikä, olen ihan hulluna kelpeihin! Aivan ihanan näköinen tämä sun Gitte! Saankos vähän kysellä, millainen tämä neitonen on luonteeltaan? :-)

Aurinkoista kesää teidän poppoolle!

Marika kirjoitti...

Olinkin tunnistavani teidät sieltä Jokimaan kentältä kun siinä mätsärialueella pyöriskelin.. Olin pari vuotta sitten Kirsillä TET-jaksossa, Netta ja Otto pääsivät silloin yhdellä kertaa "yksityistunnille", kun muita kurssilaisia ei päässyt paikalle. Hyvin jää koiraihmiset mieleen, vaikka muuten kasvomuisti ei aina pelaakaan! ;)

Onnea uudesta perheenjäsenestä! Valloittavan suloinen ipana :)