maanantai 25. toukokuuta 2009

Nopeasti viime perjantaista

Eli peko treeneissä taas. Netalle parin sadan metrin jälki, kolme (omaa) esinettä. Vanheni reilu tunti ja muutamat koiranulkoiluttajat käveli loppupuolelta yli. Ensimmäisellä esineellä jouduin sanoa 'esine', että toi mulle. Muut nosti itse. Hyvää jäljestämistä, sopiva tahti. Loppu meni vähän pyörimiseksi harhajälkien takia, mutta löysi rasialle.
Pitäs saada lisää pituutta, mutta tuolla alueella ei vaan ole oikeen tilaa. Liian kuivaa tai ryteikköä tai jotain. Samoin esineiden nosto tarvii toistoja ja toistoja.
Otolle kaksi maalimiestä, molemmat makaavia ja mä ohjasin tällä kertaa. Lähetyksessä se oli taas rauhallinen, sinkosi taas metsään pois näkyvistä ja löysi heti. Eli oikeasti pitäs palata vielä jossain vaiheessa alkuun, luulen et jos alussa ois ollu niin olisi mennyt ohi. Toinen maalimies suht lähellä. Pyysin tarkistamaan yhden alueen ja löytikin sattumalta sieltä toisen.
Eka ukko makasi selällään, sitä Otto oli kuulemma nuolaissut naamasta (nam, ei toki iso ja kuolanen kieli). Toinen mahallaan, sitä oli tökännyt. Eli oli liian innoissaan taas. Pitäisi varmaan taas palkata itse, mun oli nyt tarkotus mut äiti ehti tyrkätä rasiat ukoille.

Molempien kanssa otin paikallamakuun ennen metsään pääsyä. Netalla reilu 5 min, selkä siihen päin, etäisyys 2m. Otolla kaksi n.½ min toistoa, etäisyys 2m ja takapalkka.

Gitte oli tallaamassa alueen, irtosi taas vähän enemmän kuin viimeeksi.

Viikonlopun koirat on lähinnä nukkunut. Lauantaina oltiin tokon voi/evl ja kisaaminen luennolla Heinolassa kuuntelemassa Virve Sormusta ja Riitta Korria.

Ei kommentteja: