lauantai 18. huhtikuuta 2009

Peko + toko jälleen..Eilen oli taas aika perus pekotreenit, paitsi et alkuun otettiin tokoa kaikki samaan aikaan. Netan kanssa otin vajaa minuutin paikallamakuun, menin piiloon aika pitkän matkan taakse, ei ongelmaa. Vire oli seuraamiseen liian matala, eli sitä en juuri ottanut. Liikkeestä seisominen onnistui ensin hyvin, lopussa mokasin kun menin liian kauas taakse ja se kääntyi. Sem jälkeen se ei tietenkään onnistu, joten otin tänään helppoa & varmasti onnistuvaa toistoa.
Noutoa otin metallilla, palkkana puukapula. Netta jätti neljästä toistosta kaksi (1. ja 3.) noutamatta :O ? Outoa, loppuun puun nouto, se normaali. Autolta kentälle se kantoi metallia normaalisti kuitenkin, Netta näytti siltä et se oli vaan tosi yäk.
Loppuun tehtiin pari kake vaihtoa metrin matkalla, loistavat. Samoin tänään tehtiin kakeja pikkusen pidemmällä matkalla kotona, loistavaa.
Ja Otto oli kuulemma tehny loistavassa vireessä tokoa (:

Hakua otettiin ala-alueella, taas 1 maalimies. Piilo ei tiedossa ja ei perässäkävelijää (tai no mä olin kuvaamassa Ottoa). Autolta lähetyspaikalle äiti toi Oton vapaana, Otto pysyi hyvin kontaktissa. Ennen lähetystä vielä pieni paikallamakuu, Otto nousi pari kertaa seisomaan (käskyt ois voinu olla vähän selkeemmät..). Ihan hyvin Otoksi kuitenkin :D
Haku meni hyvin, hyvä ohjautuvuus ja vire. Maalimies löytyi pystyssä olevasta betoniputkesta. Hyvä ilmaisu, palkka ukolta.
Netalla kolme perässäjuoksua, puolessä välissä käänsin ettei nähnyt tarkkaa piiloa. Palkkana karvalelu, tosi hyvä ilmaisu, noin 10 haukkua. En ainakaa nähnyt et se olis myöskään ryysännyt päälle, mahdollisesti ennen ilmasun alotusta. Olisi pitänyt muistaa kysyä..

Ei kommentteja: