maanantai 13. huhtikuuta 2009

Kisamaista treeniä

Eilen treenattiin agissa kisanomaisesti, otettiin aikaa ja laskettiin virheitä. Rataan kuului kepit x 2, putkesta putkeen, takanaleikkausta... Ensin mentiin rataa yksin, sitten joukkueena (kuten agirodussa) ja lopuksi minit vastaan maksit(minit voitti ajassa & vähemmän virheitä :D).
Ongelmaa oli Netan kanssa haltuunotossa ennen keppejä. Kepeillä se meinas myös jättää jotain väliä pujottelematta. Muuten rata parani toistojen jälkeen.
Netalla oli tosi hyvä vire koko ajan! Se keskittyi, paitsi kepeillä se vaikutti jotenkin 'ei kiinnosta, meen nyt tästä' :D
'Joukkue treenissä' Netta pysyi tosi hyvin! Radan sisäänmeno ja ulostulo oli vierekkäin, neiti näytti vaan ihmettelevältä.

Eilen treenattiin kotona myös tokoa. Kolmen minuutin piilo paikallamakuu. Se onnistui, mutta parempi niin kun Netta makas eteisessä ja mä olin keittiössä :D Asento säilyi samana, ei muualle katselua.
Ainiin, toissäpäivänä otin lenkin varrella paikallamakuut. Hiekkakentällä, piilo ison kiven takana, kohtuu paljon ohikulkijoita. Ensin Netta pysyi tosi hyvin noin ½min, kävin palkkaamassa. Sen jälkeen nousi seisomaan, kun olin ehtinyt piiloon. Mietin, jos nouseminen johtui välipalkasta. Netta on tehnyt ennenkin niin, että välipalkan jälkeen nousee. Olisiko parempi, että lopettaisin välipalkkailun? Silloin pitäisi muistaa ottaa paikallamakuuta paljon useammin :D
Lisäksi otettiin kotona kakeja. Ne meni tosi hyvin, Netta intoili taas muttei syöksynyt maahanmenossa eteenpäin (matka kuitenkin jopa metri)! Tosi hyvä reagointi käskyihin, käskyt annoin vain katsekontaktin ollessa. Palkka oli mulla, yritin heitellä taakse.
Luoksetulon pysäytystä kokeiltiin myös, se on ihan hukassa ilman takapalkkaa..
Oton kanssa tehtiin samoja juttuja. Takapalkka jätetään edelleen yhdessä, ja Otto haluaa jäädä puoliksi mua ja puoliksi palkkaa kohden :D Eiköhän se jää suoraan, kunhan jätän palkan sen huomaamatta. Intoa oli taas paljon, onnistumisia myös. Takapalkka onnistui tosi hyvin, ahneus ei voittanut!

Ei kommentteja: