perjantai 20. maaliskuuta 2009

Vähän heikkoo..

Päästiinpä tänään peko-treenehin, Netta tosin joutui jäämään kotiin selän takia. Otto onkin selvästi jo kaivannut jotain actionia, koko viikko on ollut vaan makoilua. Netta taas meinaa seota ulos päästessään; no ei ihme, koko viikon aikana sen kanssa on tullut tehtyä vähemmän mitään kuin normaalisti päivässä. Sen kanssa ei vaan uskalla tehdä mitään selän takia..
Paikalla meitä oli meidän lisäksi vaan Jari ja Riitta, mikä vähän rajoitti treenisuunnitelmaa. Alue jälleen ylhäällä, rakennusten ympäristö. Maalimiehet kohtuu vierekkän, väliä ehkä 5m. Kierrettiin taas ensin tyhjää etsien, eka ukko rappusilla parin metrin korkeudessa, toinen jossain "kaapissa". Ensimmäisen ukon kohdalla palkkasin itse, Otto muisti sen ja heilu eestaas ootellessaan palkkaa. Pitää varmaan antaa ukolle palkka.
Toisella ukolla oli palkka, mutta ite mokasin ilmasun. "Kaappi" oli kaksiovinen ja ovissa oli reikä, että Otto sai pään sisään. Luulin, että se olisi saanut tarkennettua missä ukko on, mutta se menikin vaan sekasin. Turhautu, juttu jumiin aukkoon ovessa, mutta lopulta jatko ilmasua..
Toisella kierroksella kokeiltiin hämääntyykö Otto yhtä paljon kuin Jahi. Talven aikana ollaan käytetty paljon traktorien auroja piiloina, eli Jahi oletti maalimiehen olevan jossain niissä, vaikka se olikin aurojen takana olevan lumikasan takana. Otto kiersi ensin aurat läpi, mutta jatkoi sitten metsään - hyvä! Virtaa sillä oli edelleen, mun tullessa paikalle haukkui tassut maalimiehen (kyykyssä) selkää vasten.. Käytöstavat, koira :D Palkkana en uskaltanut käyttää lelua, mutta maistui ne munuaisetkin. Enemmän tosin kaikki muut koirat himoitsi niitä.

Ei kommentteja: