sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Rankka mökkeily ohi

Tultiin eilen takaisin mökiltä, koirat on vaan nukkuneet :D Mökillä ei kovin paljoa treenailtu, energia kului hangessa loikkimiseen. Hakua otettiin kuitenkin jonkun verran. Netan kanssa lähinnä ilmaisua: se haukkui paremmin kuin maalimies oli täysin passiivinen. Tehtiin perässäjuoksuja, haamuja ja valmista piiloa. Netta kuitenkin tiesi, että sen karvalelu on ukolla. Se tietenkin ryysäsi päälle, mutta siihen voi sitten myöhemmin puuttua, jos se ei itse lopeta :D Haukkuessa se kuitenkin peruttaa, makaa tai istuu.
Otolla kaksi valmista maalimiestä n. 100m päässä metsässä. Jouduin lähettämään Oton niin, että se pääsi ukkojen luo jälkiä seuraamalla. Muuten olisin joutunut itse tarpomaan umpihangessa, mikä olisi ollut vähän hidasta.. Haukkuminen oli jotenkin vaikeaa, en tiedä johtuiko tutuista maalimiehisä vai mistä.
Lisäksi otettiin 'puoliperässä juoksu', Otto näki vain lähdön ettei innostu liikaa. Tarkoitus oli harjoitella kahdella lelulla leikkimistä palkkana. Se kuitenkin halusi mieluummin pitää sen yhden ja saman itsellään :DD Sama ongelma oli Netan kanssa. Ehkä ne vielä tajuaa idean.
Viikon mittaan tuli pikkusen otettua tokoa. En ole vieläkään saanut aikaiseksi ruveta tarkemmin opettamaan mitään Netalle. Paikallamakuu varsinkin vaatisi paljon toistoja..

Netta joutui tänään agitreeneihin, mutta jaksoi ihmeen hyvin. Toisella radalla treenattiin irtoamista ja pimeetä putkikulmaa. Alku oli kolme aitaa peräkkäin ja putki, irtoamista otettiin namikupin avulla. Toistoja tuli aika paljon, Netta haki putkea huonosti. Se ei varmaan kertaakaan mennyt suoraan, jäi ihmettelemään et ai tänne :D

Ei kommentteja: