tiistai 10. helmikuuta 2009

Epikset & treenit

Sunnuntaina oli meidän vuoro olla järjestämässä epiksiä. Ilmoitin Netan maxi-mölleihin ja harjoitusradalla medi1. Me ei kuitenkaan ehditty jäädä möllirataan asti, mikä ei paljon haitannut, kun tuntu ettei yhteistyö jotenkin toiminut... En tiedä johtuko mun väsymyksestä, Netta tuntu jotenkin hukassa olevalta.
Ykkkösten radasta ei tullut oikein mitään. Yritin saada Nettaan vauhtia, mutta tuntu että se ei vaan tullut kovempaa. Putkia se haki tosi huonosti, vaikka niitä ollaan just treenattu ja se on mennyt hyvin. Ohjasin varmaan epätarkemmin, vaikken itse kummempaa eroa treeneihin huomannut. Keppien toiseksi viimeisessä välissä tuli ainakin joku moka. Keinusta Netta meni myös ohi (muistaakseni kaksi kertaa :DDD), varmaan takanaleikkauksen takia. Keinun se kuitenkin meni sitten hyvin! Hylky tuli siitä kohtaa, voi tosin olla et alkuradasta on pudonnut joku rima tms.
Lopuksi se ei hakenut pussia, eikä muistaakseni putkeakaan. Samoin viimeiseillä hypyllä onnistuin hukkaamaan sen selkäni taakse :DDD
Ehkä mä vielä joskus opin, en tajuu miten onnistuin noin paljon sähläämään!

Eilen käytiin treenailemassa, annoin Netalle särkylääkkeen ennen treenejä. Kokeillaan nyt siis onko sen selkä kipeä.
Tehtiin sunnuntain möllirataa, kun tarkoitus oli vain kokeilla takapalkkaa (tai oikeastaan etu). Äiti palkkasi Nettaa kannelta, että sillä olisi enemmän halua mennä mun edelle, tai mennä edes kovempaa. Otettiin myös muutamia maxi korkuisia aitoja, ja se hyppäsi ne kaikki yli :OO Pari rimaa tippu, mutta suurimmasta osasta pääsi yli, kertaakaan ei juossut alta. Hyppääminen näytti myös kohtuu hyvältä, ei sellaiselta tönköltä. Samoin se hyppi mua kohti (lelua tavoitteli), niin että kaikki jalat oli ilmassa ja tarjosi maxi aitojen yli hyppäämistä. Tätä se ei normaalisti tee, eli hyppääminen saattaa siis aiheuttaa kipua :/ Toissaalta tietenkin huono juttu hyppyyttää sitä, mutta jos saisi selvyyttä hyppyongelmaan. Torstaina mennään taas käymään hallilla ja kokeillaa jotain ohjauskuviota maxi aidoilla, että näkee pääseekö se niistä myös sitten yli helpommin.
Loppuun otettiin puolikkaita keppejä naksulla, käden perässä ja suullisesti ohjaten. Ihan kivasti meni. Harjoiteltiin myös keinua ilman, että siellä on tyynyä. Netta ei välittänyt pamahduksesta mitään ja harjoiteltiin keinun suorittamista itsenäisesti loppuun. Pitää miettiä opetanko kosketusalustalle käskyn minkä liitän kontakteihin, en viitsisi puuttua niihin ilman syytä.

Oton kanssa tehtiin putkea, nyt tuntui vähän paremmin menevän. Outoa, että se on näin hidas oppimaan. Keppejä tehtiin myös. Ne tuntu pelkältä sähläykseltä. Naksulla se meni niitä ihan hyvin, ainakin välillä. Lopuksi harjoiteltiin käsiohjauksella, että se oppii menemään niitä vähän nopeammin. Otto voisi ymmärtää omistavansa takajalat..
Aitoja se meni kohtuullisesti. Tehtiin samanlailla, että äiti palkkaili sen kannelta edessä. Lopuksi otettiin keinua, senkin kanssa ilman tyynyä ja jarruttelua. Tuntuu turhalta pehmentää pamahdusta, kun Otto ei siitä välitä ja ymmärtää itse vähän hidastaa.

Ei kommentteja: