maanantai 3. marraskuuta 2008

Agitreenejä taasen

Eilen oli jälleen sunnuntaiseen tapaan ohjatut agility treenit. Treenit meni ihan okei: Netta oli taas sopivan innostunut, mutta mä en oikein ite pysynyt mukana :D Neiti meinasi ohjautua aina A:lle putken sijaan, mitä harjoiteltiin lähes koko aika. Lopuksi meni ihan hyvin. Tai no, Netta alkoi lopuksi välttämään putkeen menoa, kun oli juossut kerran sinne niin kovaa, että se pamahti peltiseinään. Mutta eiköhän se unohdu ensi kertaan mennessä..
Itsekseen en jaksanut treenata mitään, kun sivussa ei ollut kuin rengas (mitä treenattiin paljon itsekseen viime vkolla).
Tänään kokeilin lenkillä pyytää Netan seuraamaan yhtäkkiä. Se onnistui hyvin: vire matala, kontakti hyvä, paikka säilyi samana. Kotona otettiin vielä alle metrin etäisyydellä istu-maahan vaihtoa. Netta on alkanut tajuta idean, mun vaan pitää olla tosi tarkka istu-käsimerkissä, ettei se sekoitu luoksetulon pysäytykseen.
Luoksetulon pysäytystä otettiin vielä lopuksi niin, että Netta tuli kohti ja heitin namuja. Eli yritin vahvistaa käsimerkkiä. Sama juttu oli tässä, mun pitää keskittyä!!

Ei kommentteja: