torstai 13. joulukuuta 2012

ootko mai syöny oton energian

Huhhuh, että voi olla Maissa virtaa :D Energiaa on sitten kohdennettu agilityyn ja vähän tokoon. Aksassa panostetaan tällä hetkellä eniten ohjaustekniikoihin, nyt on työn alla vastasen käden opettaminen. Sitä on lähinnä päällejuoksujen muodossa tehty.
Tänään tehtiin vähän saksalaista, tai oikeastaan sen loppuosaa. Hassua miten Mai hallilla pysyy paikallaan paljon paremmin kuin kotona :D Siellä se osaa jopa seisoa paikallaan, vissiin tarpeeks kova motivaatio, tai tietty alkaa myös oppia kaavaa siellä.
Puomia on tehty "kokonaisena" kerran, eli keskiosan tilalla oli putkipainot, niin sai vähän irti maasta. Se suju tosi kivasti! Muuten tehty pelkkää alastuloa ja alkuun oli siivekkeetkin mukana. Kotona on laatikon kanssa harjoteltu tekniikkaa, meinaa vaan olla ahdasta.

Main kanssa on kyllä tosi kiva tehdä, se keskittyy hyvin ja yrittää kovasti! Vielä tässä vaiheessa edistymistäkin tapahtuu niin nopeasti ja paljon. Ainoo vaan, että se vois olla vähän huolellisempi leikkiessä, että mihin iskee hampaansa... :D Ja muutenkin se mielellään vähän näykkis, kun ei suju.

Hakua on tehty kauheen vähän. Täällä Lappeenrannassa vain pari kertaa, ja Lahdessakin vain pari kertaa keskenään. Nenän käyttöä opeteltu ja vähän piiloja.
Ilmasun päättäminen on taas tosi vaikeeta! Mä haluaisin tehdä Maistakin rullakoiran, mutta haukku houkuttais silti :D En haluais opettaa sitä haukkumaan, koska sen jälkeen se tarjoaa sitä kyllä myös muissa tilanteissa, ja se haukkuu jo ihan tarpeeksi. Tai no nyt se ei hauku tehdessään, mutta muuten kyllä. Toisaalta Maissa on tosi paljon samaa kuin Otossa ja Otolla haukku vaan toimi tosi hyvin.

Otto sai eläkemääräyksen :( Se oli ollut haluton ulkoilemaan ja sillä oli muutaman kerran ihme kuolauskohtaus. Se saatto parissa tunnissa nukkuessaan kuolata makuualustansa aivan läpimäräksi. Pari viikkoa sitten käytin sen lääkärissä täällä. Lääkäri halus rauhottaa ja kuvata Oton. Lonkista ja kyynäristä löyty alkavaa nivelrikkoa, lisäksi nielutulehdus, laajentunut sydän ja hiivaa korvissa (taas...). Lisäksi lääkäri epäili, että  Otolla on kaihi. Otto sai kahden viikon antibiootti ja kipulääkekuurin sekä korvatippoja. Ens viikolle yritetään saada kontrollikäynti Lahessa. Ja totta kai heti alkaa vaivat, kun pari kuukautta sitten oli 10-v. synttärit ja vakuutus ei enää kata :D

Ihan kuin Otto olis kuullut, että lääkäri käski sen eläkepäiville! Musta tuntuu, että sen kuulo on huonontunut tosi paljon. Se saattaa vaan nukkua vieressä, kun treenaillaan Main kanssa tai oltais lähdössä ulos. Ja se vaan nukkuu ja "näkee unia" tosi paljon.
Saa nähdä muuttuuko sen käytös, kun mennään muutamaksi viikoksi Lahteen.

Ei kommentteja: