sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Sunnuntai täynnä pekoa

Aamulla olin käyttökoirien treeneissä lumenkaatopaikalla. Meitä olikin yllättävän paljon, vaikka oli omatoimitreeni. Hangen syvyydestä huolimatta tallasimme = kahlasimme perusradan. Otolle otin yhden ukon vasempaan etukulmaan ja toisen oikeaan takakulmaan, missä oli roskis umpipiilona. Etukulman ukko oli lakanaan kääriytynyt, ja Oton piti taas aikansa myhnätä vinkumassa ennen haukun aloittamista. Samoin roskiksella haukku oli katkonaista. Mutta molemmat ukot löytyivät helposti.

Netan kanssa otin aukiolla ilmaisutreeniä. Kolme maalimiestä yksi kerrallaan. Jokaiselta tullessaan pudotteli rullat ennen aikojaan, viimeistään mun takana kääntyessään perusasentoon. Uusintalähetyksillä sain viimein rullat pysymään suussa sivulletuloon asti. Tekemisen vire oli kyllä hyvä, kesti uudelleenlähetykset hyvin ilman vauhdin hiipumista. Eli kyllä, todistettua tuli, että meillä on ongelma. Mun on nyt pilkottava ja treenattava rullan luovutus.

Näiden kolmen ja puolen tunnin aamutreenien jälkeen kävin kotona vaihtamassa koiria. Gii pääsi mukaan hälytreeniin. Aloitimme etsinnät Radiomäeltä, josta siirryimme Jalkarantaan. Siellä Gii pääsi mukaan haravoimaan metsää. Ja aikamme haravoituamme löysimmekin laavulta kadonneen - joka kyllä olikin vain nukke. Gii ei kyllä siihen nukkeen reagoinut. Laavun vierestä se sensijaan bongasi nahkaisen avainkotelon. Laavun ympäristössä hiukan aktivoin koiraa etsimään, ja kyllä se terästäytyikin, tiedä sitten mitä oli tekevinään ;) Kiva treeni oli, ja toiset kolme tuntia aurinkoisessa kevätsäässä ulkoilua.

Ei kommentteja: