tiistai 15. helmikuuta 2011

sä pystyit siihen pena!

Viime viikolla korkeavireellä tällästä:

Oli kyllä vaikee rata muistaa. Ensin 1-11. Se meni puhtaasti, jopa ainaisongelma valssit oli hukassa ja meiän valssit oli kuulemma päivän parhaat. Muuta ei oo kyllä jääny mielee :D

Perjantaina rakit ja mama peko-treeneissä, ehkä se niistä kirjottaa.
Ja Netta alotti juoksun.

Sunnuntaina yllätyin itsekin, kun lähin Sykkeen parkkihalliin tokoilemaan. Sää oli niin jäätävä, ettei viittiny lähtee hallille. Netta teki kaukoja ja seuraamisen täyskäännöksiä, varsin kivasti jopa. Jii teki seuraamista, treenimäärään nähden loistavaa. Ihan kuin peräpäänkäyttöäkin ois ilmenny oikein. Lähinnä kaikki taas takapalkalla.

Eilen oli myös outo päivä, tokoiltiin kotona. Jii metallia ja kaukojen liikeratoja + pari m+i vaihtoa. Metallin kanssa lähinnä perusasentoa ja siihen tuloa, pari nostoa.
Netta teki vähän pidemmän sarjan avo-kaukoja, loistava. Ja mikä oli päivän yllätys: pepe oppi antamaan tassua!! Okei, ärsykekontrollia ei ainakaan vielä ole. Sillä on kiva tapa vaan olla kynsikäs...
Pulsku ei jaksanu kiinnostua niin paljoa, että olis tullu alakertaan kattomaan pääsiskö mukaan niin panostettiin sitten sen osalta lepoon.
Illalla se tosin kävi aivastelemaan verta. Sillä on nenässä jotain, minkä nimeä en muista, alkaa ehkä n:llä. Kuulemma ei mitään vakavaa ja se rauhoittui sitten.

Ehkä nyt sitten tarkenis lähtee hallille vähän tekniikkaa tekemään...

Ei kommentteja: