sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Risteilyä ja epikset

Pientä ponnistusta vaati, mutta pääsinpä jatkamaan risteilytreeniä tänäänkin. Teimme varikolla samassa paikassa kuin perjantaina, mutta jatkoimme rakennyksista eteenpäin pidemmälle, että saimme viimeiset pistot täyspitkiksi. Nyt vaikeutin sekä Netan että Giten treeniä niin, että 3-4 viimeistä ukkoa oli jo enemmäntaivähämmän piilossa. Kerran taisin molempia koiria joutua lähettämään pistolle uudelleen, kun mm ei ekalla löytynyt. Tämä ei mennyt Caniksen opin mukaan, mutta halusin saada koirat jatkamaan pistot loppuun asti. Viimeisellä mm:llä Gii myös haukutettiin. Tätä risteilytystä pitäisi kyllä kohta päästä maastossakin tekemään.

Illalla olimme Kanavan koirakillan epiksissä maneesissa - siinä samassa, jossa syksyn leirillä käytiin. Mölliradalta Noora ja Gii sijoittuivat toisiksi 10 virhepisteellä. Eka virhe tuli, kun Noora oli takakulman aidoilla liikaa jäljessä ja toinen virhe viimeisen riman pudotuksesta. Ykkösten radalla Gii otti ja hyppäsi keinun ylösmenokontaktin :o Ajattelimme, josko se sekoitti bang-gameen, mutta videolta näkyi, että Noora taisi vetää sitä sivuun kääntyessään seuraavaa estettä kohti. Toinen kämmi tuli A:lla, kun Gii juoksi ensin sivuitse ja sitten vielä kiersi ympäri. Lieneekö tähän vaikuttanut, kun mölliradalla Noora joutui aika kovasti muistuttamaan Giitä alastulon kontaktinotosta tai sitten Nooran kädet taas sotkivat suunnan ;)

2 kommenttia:

Cirsium kirjoitti...

Ei niitä kaikkia pömpeleitä pysty heti ensimmäisillä radoilla hokaamaan. Kaikkea ne yrittää kelpien pään ja vauhdin menoksi eteen asettaa, pyh! ;D

Noora kirjoitti...

No niinpä :D