lauantai 13. marraskuuta 2010

kaava-arkea

Joo-o, nihkeesti päivittyy.
Viime viikolla ei ollu toko treenejä. Tiistaina aksassa pakkovalssia. Pitäs vahvistaa sitä, että Git tekee mitä merkkaa, vaikka jo itse etenee. Kepit avokulma, haki oikein ja pujotteli loppuun asti.
Takaosassa tehtiin keinua, alkaa olla hyvällä mallilla. A:lla Sarin 'ohijuoksukontakteja', eli Git ottaa ja itse jatkaa. Lisäks yksittäisellä aidalla tota pakkovalssiin liittyvää merkkaamista niin, että namialusta siivekkeen takana aluksi ja saksalaista ja niistopersjättöä. Tehtiin kohtuu paljon, että Seppo ees yhtään väsyis, mutta ei. Netan korvassa se oli ku kotiin tultiin. Viime aikoina neidit on muutenki leikkiny paljon enemmän keskenään (= Jii kiusannu Penaa) kuin vaikka viime keväänä.

Perjantaina äiti oli kaikkien koirien kanssa peko-treeneissä, mä hain sepon kesken ja mentiin näyttelytreeneihin. Kolme eri ihmistä kävi tutkimassa sitä. Yks oli Jiin mielestä kiva, yhtä piti koko ajan vilkuilla ja yksi oli vaan aluksi epäilyttävä.
Ei mitään pakoloikkaa kenenkään kohdalla, mutta vilkuilua ja makkaran heikompaa maistumista. Liikkuminen ok.

Tänään mä olin taas kehäsihteerinä ja piti nyt illalla mennä aksailemaan, mutta halli onkin varattu.. Git ois varmaan samaa mieltä et aksaa pitäs treenata enemmän!

Ei kommentteja: