sunnuntai 7. marraskuuta 2010

ja edelleen sitä samaa

Tai tiistaina Gitte pääsi kyllä epiksiinkin. Ykkösten rata oli erittäin vaikea lyhyiden estevälien ansiosta. Gii oli kyllä tosi taitava: hyppäsi maxiesteet mahdottomistakin lähestymisistä huolimatta, teki kontaktit ja haki putket ja kepit vaikeista kulmista. Nooran ohjaus ja nopeus vaan kaipaa vielä hiomista ;) Agista siirryimme suoraan Orimattilaan tokotreeneihin. Noora teki Giin kanssa kakeja, ruutua, liikkeestä seisomista, noutoa ja askelsiirtymiä. Torstaina olimme Mia Skogsterin luennolla, ja siellä heräsimme huomaamaan, että on aika Giin tokossa panostaa enemmän tunnetilan luomiseen. Gii tekee kyllä liikkeet ihan okei, mutta aikalailla hiipivällä 'meneeköhän tämä nyt oikein' -asenteella. Eli tavoitteena asenteenmuutos! Keskiviikkona oli Giin aksatreeni, josta voi kuulemma raportoida, että saksalainen alkaa ehkä pikkuhiljaa onnistua. Lauantaina Gii treenasi keppejä, keinua, puomia ja aata. Vire ja vauhti olivat katossa, olihan se odottanut tunnin hallilla häkissä vuoroaan. Netan kanssa keppejä.

Perjantain pekotreenissa Jokimaalla Giin kanssa harjoiteltiin edelleen ilmaisua, sen kestävyyttä kun ohjaaja tulee paikalle. Noora oli eka ukko, ja yllätys oli, että Gii haukkui Nooralle tosi huonosti. Kolme seuraavaa maalimiestä, jotka menivät yksi kerrallaan lennossa piiloon, sujuivat onneksi paljon paremmin. Edelleen se vaihtaa paikkaa haukkuessaan, mutta haukkuu kuintenkin ja lopulta rauhoittuu paikalleen vaikka mä liikun ympärillä, ja viimein mä sitten onnistun tulemaan viereen seisomaan. Netalle oli kolme maalimiestä. Mä olin eka, ja se sujui ok. Tokalla maalimiehellä tarjosi haukkua ja kolmannella meni juoksenteluksi. Kolmatta sai hakea jonkun aikaa, ja ehkä se spanielin muistista katosi siinä välissä, mitä maalimiehen löydyttyä sen rullan kanssa pitikään tehdä. Otolle oli kaksi mm metsässä, ja meni ok.

Sunnuntain pekotreenissä Sipurassa mulla oli taas kaikki kolme mukana. Giille otin edelleen saman kaavan mukaan ilmaisua neljällä ukolla. Unohdin kysyä maalimieheltä, mutta musta näytti että se hyppäsi päälle. Toivottasti näin harhoja... Mutta seuraavalla kerralla on ehkä syytä tehdä jo pidempi etsimisosuus. Netalle otin kaksi maalimiestä niin, että näki lähdöt. Eka meni hyvin, mutta tokalla se päätti juosta rullaa palauttaessaan yhden ylimääräisen kunniakierroksen. Otolle oli yksi maalimies, ja se löytyi taas hyvin.

Ei kommentteja: