maanantai 2. elokuuta 2010

kesäelämä













Lauantaina oltiin erkkarissa Hesassa. Git tapansa mukaan niiasi tuomarille ja olisi mieluummin pysynyt kehän ulkopuolella. Nyt reipasta treenaamista, kiitos :D
Arvostelu oli seuraava: Kokematon esiintyjä, hieman varautunut, antaa kuitenkin tarkastaa itsensä esittäjän avustuksella. Keskikokoinen - vahva, selvä sukupuolileima. Hyvin tyypillinen, miellyttäväilmeinen pää. Hyvä eturinta. ?? lanneosan pituus. Tasapainoiset kulmaukset. Vaivaton, tehokas liikunta. Erinom. karvanlaatu. Käyttäytyminen riittää juniori luokkaan. ja laatuarvosanaksi ERI.

4 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Varsinaiset suohirviöt :D

Tsemppiä treeniin :) Mulla alkaa kohta loma, jos teillä aikataulu antaa myöden voitas tulla käymään, treenaamaan verijälkeä/kopelointia/agilitya tms, tai ihan vaan rypemään jonnekin lampeen!

Linda kirjoitti...

Tuo kysymysmerkkien takana oleva sana on "Reilu". Sama maininta aika monella Jillan pennuista, mistä lie periytynyt... ;)

Tuija kirjoitti...

Mäkin olen nyt palannut sivistyksen = nettiyhteyden pariin... Maija, kyllähän meidän aikataulusta aina sen verran tilaa löytyy, että ehditään treenaamaan, ja mielellään jos ehdittäisiin vielä ennen Heinolaa. Meilaillaanko tarkemmin?

Maija kirjoitti...

Juu, otetaan postitse yhteyttä. Mulla ei muuta olekaan kuin aikaa :)

Vähemmän olen netin ääressä, mutta tsekkaan ainakin postit.