tiistai 8. kesäkuuta 2010

yksipuolisuusviikkoa

Joo, ei tuu taas kirjottamisesta mitään. Mutta nyt on loma ja pakkoryhdistyminen (juu, sen ku näkis)! Jos ahkeruus oikeen koittaa niin voisin vaikka saada aikaseks kirjotella niitä hyppykurssin muistiinpanoja..
Viime viikolla oli vaan aksaa. Tiistaina Giten treenit, tehtiin samaa rataa mitä Pete oli tulossa kouluttamaan. Harmi, että mä en voinu jäädä koulutusta kattomaan, kun luulin et tulee migreeni mut onneks ei.
Ongelmaa oli lähinnä käännöksissä, Git menee niin vauhdilla ettei taivu. Toki mulla on ohjaus välillä sen verran myöhässä, ettei se ehdikään.

Torstaina oltii agihallilla taas. Oton ja Netan kanssa lyhyemmin. Otto teki vähän keppejä, putkea ja takapalkka-juttuja. Netta seuras, teki luoksetuloa, kakeja ja merkkiä. Homma on vaan niiin 'kuhan nyt vähän jotain'-tasoa et huhhuh.

Giten kanssa aidalta kepeille lähetystä eri kulmista (puolikkaat). Kepit houkutti niinku putki :o
A:n alastuloa, ok. Kokeilin myös välistävetoja kolmella aidalla, että mikä tapa toimis parhaiten. Päällejuoksu vaatis ainakin opettamista, puolivalssailulla mulla on törkee kiire, peruuttaen + epämääräsesti huitoen meni parhaiten, mutta ei nyt voi mistään sujuvasta puhua.

Perjantaina Otto lähti mökille ja neidit jäi mun kanssa kotiin. Ei ehditty peko-treeneihin ja sunnuntaina olikin yllättäen agia. Git oli vielä tuuraamassa Sissiä. Radalla tais olla ekaa kertaa maxi-rengas, se meni hyvin.
Ennakoivaa valssia yritin yhdelle aidalle, mutta Git oli vaan et ei ymmärrä. Niisto toimi paremmin. Tasapainoa pitää hakea siinä kuinka paljon heitän tai pidän kädessä.

Otto oli mökillä taidokkaasti kompuroinu ja satuttanu vasemman lapansa. Se oli ilmeisesti hypänny ojasta huonosti tai törmänny autoon ja kiljunu aiaisattuu. Nyt se on vähän kipeen olonen. Tai oikeestaan se on ei-niin-huonotapainen, ei varasta ruokaa eikä kaukosäätimiä :o Se on vaan nukkunu omissa oloissaan ja käyny lyhyesti ulkona. voi pulsku.

Mutta Giten kanssa ollaan joka päivä vähän tokoiltu! Lähinnä muisteltu vanhoja ja harjoteltu takapalkkaa. Lisäks oon yrittäny opettaa sitä haukkumaan paikallaan maaten. Nyt se hyppii taaksepäin haukkuessaan ja sinkasee sitten taas eteen päin ja mahdollisesti liikkuu myös sivuttaissuunnassa ja muuta kivaa, mutta ei sentään koske.

Ei kommentteja: