perjantai 11. kesäkuuta 2010


Tiistaina oltiin taas aksailemassa. Paikalla oli vain kolme koiraa meidän lisäks, niin ehdittiin tehdä 1½ tunnissa normaalia enemmän, Leena piti treenit.
Tehtiin samaa Peten rataa kuin viime viikolla, mutta mittasuhteet oli vähän eri, lähinnä lyhyemmät estevälit. Rata tuntu huomattavasti helpommalta ja sujuvammalta.
Putkeen lähettäminen, ihme kyllä, tuotti ongelmaa. Yleensä se ennemmin sinkasee jokaiseen putkeen, joka on yhtään hollilla, nyt se oli et oikeestiko. Mä olin tietenkin kiirehtimässä eteenpäin ja heitin sen vähän huonosti, pitää keilata se sinne :DD
Nelosaidan kierrätin sen aidan ympäri 'yläpuolelta'. Seiskalle taas ennakoivaa valssia. Kokonaiset kepit tarvii toistoja. 16-17 väliin ehdin tehä persjätön, vaikka en ois uskonu. 17-18 takaleikalla, ei hakenut putkeen, mutta vois kääntyä _pikkusen_ pienemmällä kaarroksella 19 aidalle.

Lisäks tehtiin takaleikkatreeniä ja valssitreeniä. Takaleikkauksissa Git oli sitä mieltä, et ryntään sen päälle. Ja jos heitin sen selvästi ensin, niin olin parin takaleikan päästä jo hyvästi jäljessä, noo...
Valssit meni tosi hyvin!


Keskiviikkona oltiin mätsärissä. Otto veteraaneissa, punaisten 3. Se oli rastiruutuun-arvostelussa kaikinpuolin erinomainen, ja on kuulemma kuin nuorimies :D
Git 9-18kk isoissa koirissa. Ja iik ku tuomari on varmasti ilkee! Se oli mulla kainalossa ja hampaat sai katsottua, mutta eihän sitä matoa pysty muuten tutkimaan. Liikkuminen hyvä, ja Git oli kolmion lopuksi menossa moikkaamaan tuomaria, kun tuomari ei ollu tulossa sen luo. Ihme kyllä se sai myös punaisen nauhan ja lensi punaisten kehästä ulos vasta puolessa välissä.
Kehän ulkopuolella se ois tietty halunnu moikata vähintään kaikki!
Saas nyt nähä ilmotanko sitä erkkariin tai Heinolaan, ku ei hirveesti innosta lähtee tollasta käyttäytymistä esitteleen. Näyttelytreenejä ei oikeestaan ole missään ja vieraita tuomarinleikkijöitä ei hirveesti oo näkyny.

Eilen mä olin collieiden tuomari kolleegiossa handlerina ja treenailtiin vaan vähän kotona. Tai tällä viikolla me on jopa joka päivä tehty takapihatreeniä. On aloteltu ruutua maton kanssa, minkä keskellä on nyt pieni reikä. Git hakeutuu hyvin siihen, Netta on ihan eitajuu ja on varma et sen pitää vaan mennä maahan ja laittaa pääkin maahan, jep!
Giten kanssa tehty vähän seuraamista, kontakti hyvä, paikkaa pitää vielä vahvistaa. Liikkeestä maahan hyvä, seisomisesta on tehty ihan alkeisjuttua.
Noutoa sellasella köysilelulla, mikä on just noutokapulan kokonen Sepolle. Vähän se on edelleen et meneeks nyt varmasti oikein. Mutta enää ei pudota, jos en oo hiljaa.

Tänään käytiin Sepon kanssa pyöräilemässä kirjastoo :DDD Se oli alkuun ihan vakuuttunu, et ajelen sen päälle ja pikku silakka kuolee. Mutta selvittiin molemmat hengissä!

Vihdoin sain myös tehtyä jonkunlaisen ruokalistan.
Otto syö tällä hetkellä luuta 666g kerralla ja lihaa + kasvista 222+222g kerralla.
Netta ja Git syö saman verran luuta 540g ja lihaa+kasvista 180+180g. Netta on saanu viime aikoina kyllä reilummin ruokaa, kun se on jopa melkeen liian laiha. Painaakin alle 19kg.

Punkkipannoista vielä sen verran, että ostin noille jotku 'yrttipannat' Musti&Mirristä. Aikaisemmin käytettiin niitä myrkkypantoja (oisko ollu Scalibor?), mutta Netalla tuli kaula ihan punaiseksi siitä. Ennen pantojen laittoa (toukokuun alkupuolella) Netasta oli löytyny yksi punkki, mutta pantojen laiton jälkeen kenestäkään ei ole löytynyt yhtään. Toistaseks ne siis näyttää toimineen, ajateltiin kyllä kesän loppupuolella laittaa vielä jotku litkut niskaan.

Ei kommentteja: