sunnuntai 30. toukokuuta 2010

taitotoiminnan mies seppo

Tänään on taas ollu varsin aksapäivä. Aamulla lähin jo 8 jälkeen ajelemaan P-HAUn hallille, juu-u kiva sunnuntaiaamu. Siellä oli Juha Oreniuksen pitämä koulutus agilityn koulutusohjaajille. Me osallistujat koulutettiin koirakoita ja Juha kommentoi meidän kouluttamista. Jokainen siis koulutti yhdelle koirakolle muutaman esteen pätkän radasta (valssia, takaleikkaa, pakkovalssia, puolivalssia, päällejuoksua, niistoa, persjättöä). Oli mielenkiintosta seurata ja tuli pari ahaa-juttua, kunhan vaan muistais asiat tai ymmärtäisin epäselvät muistiinpanot :D Jouduin valitettavasti lähtemään sieltä jo neljän aikaan, että ehdin viideksi hallille vetämään treenejä. Harmi, että suurin osa koirakoista oli mini/medi ja maxit oli viimisenä niin en ehtinyt nähdä kuin muutaman. Mutta tuli taas treeni-ideaa ja intoa.
Sissillä on edelleen juoksu, niin Git pääs tuuraamaan. Hallilla tein Giten kanssa keppejä (tavalliset) ja yksittäisellä aidalla harjoteltiin korkeutta. Kepit meni hyvin, se muisti eikä tarvittu verkkoja tai muuta apua. Tein ensin puolikkaita ja sitten kahdet puolikkaat peräkkäin (väliä about metri). Meni hyvin, väli tosin tais enemmän haitata, kun rytmi säilyi hyvin kun kipittelin Jiin takana.
Matkailtiin sitten kentälle. Suurin osa ryhmästä oli pois, niin ehdittiin tehdä rataa kolmeen kertaan. Ensin kaks kertaa toiseen suuntaan ja sitten kerran käänteisessä järjestyksessä.
Ongelmaa oli lähinnä pituuden kanssa (tehtiin 2 palikkaa lyhyempänä), kun kulmat oli vaikeita. Yhteen kohtaan ei löytynyt kovin sujuvaa ratkaisua, mutta toimiva kuitenkin.
Radalla oli kokonaiset kepit, joita ei saa puolikkaiksi. Päätin kokeilla meniskö Git ne ja sehän meni! Tehtiin niitä vähän erikseen, kerran taisin ottaa radan osana, mutta rauhoitin ennen lähettämistä. Git oli varsin taito : )No tietenkin vauhti oli hidas, mutta tarkkuutta nyt kiitos. Meni kyllä niin hyvin, että tästä suunta lienee vaan alaspäin :DD
Muuten Git irtosi hyvin, takaleikat suju kun ei tarvinu voimakkaasti samalla kääntyä, putkia haki hyvin.

Ei kommentteja: