torstai 22. huhtikuuta 2010

kevään ekat jäljet

Eilen oli selvästi reipasta toimintaa: käytiin tekemässä jäljet Otolle ja Netalle! Äiti päätti olla sen verran terve, että jakso kävellä tai oikeastaan rahnustaa Netalle jäljen. Pituutta noin 400m, kaksi jyrkkää kulmaa, suht vilkkaan polun ylitys, 4 esinettä (2 rasiaa, hanska, säiliöterotin). Ikää 45min. Netta nosti jäljen ok ja ajoi hyvin, paitsi siksakkia polun lähellä (siitä tuli just joku lenkkeilijä vapaana olevan koiran kanssa, eli koira varmaan käyny jäljellä). Äiti meni jäljen loppuun.

Mä tein Otolle noin 100m suoran jäljen, 2 rasiaa, 30 min. Satunnaisesti pari lihapullan palaa, nykyään se on sen verran rauhallisempi jäljestäjä et jopa syö ne. Rasioilla tarvi vähän auttaa, että muisti et pitäs mennä maahan. Mutta hyvin pysy nenä maassa ja hirvee naksutus kuulu nenän käytöstä.

Giten kanssa ensin leikin ja nostatin virettä. Sen jälkeen käskin maahan odottamaan ja vein patukan vähän matkan päähän ja lähetin 'esine'. Se meni varsin hyvin, Git etsi innokkaasti ja löydettyään tuli leikkimään mun kanssa. Tätä 4 toistoa.
Sen jälkeen autolla 1,5min paikallamakuu. Pää pyöri, muttei vaihtanut asentoa. En tiedä kuunteliko lenkkeilijää, joka tuli juuri sen takaa kun ehdittiin lopettaa. Ehkä toistot ois asiaa.

Tänään käytiin agihallilla. Giten kanssa kolmessa erässä, Otto ja Netta pääs vaan kerran. Ensin rataa, pelkkiä aitoja ja putkia. Hypyt oli alin medi. Putket veti taas hyvin :D Ja parin toiston jälkeen Git on jo et 'joojoo kyllä mä tiiän miten tää rata mennään' eli tehtiin kaikenlaista sekalaista.
Bang gamea kymmenisen toistoa. Pari kertaa se tarjos, että hyppäs kokonaan keinulle! Keket meni aika hyvin, tuntuu et se pujottelee paremmin jos vähän vedätän.



A:ta pari kertaa kokonaan ja sitten alastuloa niin, että nostin sen siihen. Tuntu, että Git suunnilleen tajus mihin kohtaan sen haluan, mutta en taas tajuu miten se vois sen jo tietää. Lisäks puomin alastuloa pari kertaa.

Netan kanssa hyppynoutoa ja jälkeen liittyen esineilmasua. Hyppynouto puukapulalla, korkeutta vain kolme lautaa. Palautusasento sivulla vähän vino, muuten hyvä.
Esineilmasut ensin niin, että käytin hallilla olevia namukuppeja ja laitoin niiden alle palkan. Netta muisti hyvin, että pitää mennä maahan.
Sen jälkeen sama munakellon, rullamitan ja jesarirullan kanssa niin, että palkkasin kädestä, hyvä.

Otolla pelkkien rasioiden kanssa, se oli sitä mieltä et vois haukkua samalla.. Mutta suurin osa meni hyvin. Sen jälkeen yritettiin vähän putkia tehdä, mutta pulsu päätti et yrittää keksii ite jotain hauskempaa ja siihen jäi sen tekeminen.

Ei kommentteja: