tiistai 20. huhtikuuta 2010

tylsyyselämää

EDIT Giten lausunnot näkyy jalostustietokannassa: A/A ja 0/0! Loistavaa, eka kuvien perusteella terve koira :D

Viime päivät on ollu koirille varsin tylsää. Perjantaina ei siis oltu peko-treeneissä ja lauantain Sysmän ryhmis jäi välistä. Illalla sentään iskä suostu lähtee kuskaamaan agihallille. Giten kanssa kokonaisia vinokeppejä varsin monta toistoa. Ne meni hyvin, vähensin vinoutta ja lopuksi palattiin helppoon. Välillä otettiin aita ennen keppejä. Git haki ekan välin tosi hyvin.
Esteistä osa oli jossain muualla, niin tehtiin 4 aidalla ja putkella erilaisia pyörityksiä. Takaleikkausta, sylkkäriä, niistoa, puolivalssia. Rimat oli 5-10cm tavallista korkeammat, mutta siis about medi alaraja korkeuksia. Se oli vähän jännää Jiistä.
Bang gamea muutama toisto, vaatimuksena molemmat etutassut keinulle, ok.

Netan kanssa vähän aksaa ja tokoa. Toko oli vähän turhauttavaa, ei mee ihan niinku pitäs :D Tuntu, et mikään ei onnistunu ekalla toistolla... Paitsi kepit meni kerran hyvin ja sen jälkeen haahuillen. Seuraaminen sentään varsin hyvä.
Otto oli jeejee, mutta väsähti taas aika nopeesti. Tehtiin takapalkka juttuja, luopuminen vähän nihkeetä, muttei kuitenkaan yrittänyt varastaa palkalle.

Sunnuntaina huomasin, että Gitellä on viiltohaava tassussa. Lyhyt, mutta ilmeisesti kaikki ihokerrokset rikki. Se on etutassussa kannuskynnen ja anturan välissä. Se näyttää onneksi parantuvan putsaamisella ja Git antaa tassun hyvin olla paketissa. Myös Otolla on kirsussa pieni haava ja Netallakaan ei mennyt hyvin: yritin rikkoa kananmunaa ruokakuppiin niin se tippu Netan päähän...
Illalla oli Sissin kanssa agia kuukauden tauon jälkeen. Alkuun vähän tökki, mutta sitten alko sujua :)

Eilen kotitokoilua Giten kanssa, kun se tuntuu olevan nytäkkiäjotaintoimintaa! Parin askeleen seuraamista ja perusasentoa + 2min paikallamakuu. Aika perusjuttua siis.
Äiti pääsi eilen kotiin ja kunhan se nyt sen verran paranee, niin olis tarkotus selvitä tekemään jälkeä Netalle ja Otolle.

Lisäksi mietittiin Caniksen (2/2010) raakaruoka-artikkelin pohjalta, että vois kokeilla pikkuhiljaa siirtää koirat syömään ensin kerran päivässä ja sitten mahdollisesti joka toinen päivä. Mä aloin laskeskelemaan ruokamääriä ja siirtymäaikataulua, mutta saas nähdä milloin toteutus koittaa..

Sari ainakin kyseli siitä hyppytekniikkakurssista, mistä lupasin jossain vaiheessa kirjotella mun muistiinpanot nettiin tai jonnekin. Mutta siis tän vuoden ekassa Caniksessa alko artikkelisarja hyppytekniikkaharjoittelusta (samaa 'suuntausta' kuin meidän käymä kurssi), mikä on ainakin toistaseks vaikuttanu hyvltä. Suosittelen lukemaan, jos ei ole lukenut ;)

6 kommenttia:

Cirsium kirjoitti...

ONNITTELUT priimatuloksista!!

Kelpaa loikkia! ;D

Cirsium kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Elina kirjoitti...

Hienoa että piina päättyi hyvin :D

Sari kirjoitti...

Samaa aaanollaa sielläkin siis, hyvä! :D

Joo, mä joskus aloitinkin sitä Caniksen juttua, mutten kovin ajatuksella ja jäi kesken. Pitää siis lukea tarkemmin. Mehän tehdään kanssa hyppysarjaa treeneissä, mutta ei mitään sen tarkempaa. Pitäisi ehkä hakeutua jollekin hyppykurssille jossain välissä, Kit kuulemma tuppaa kaahaamaan etupainotteisesti, joten hyppysarjaa kehoitettiin tekemään ahkerasti

Maija kirjoitti...

Hyvältä näyttää tulokset :)

Itseasiassa kaikilla tähän asti! Hirveen onnellsia ollaan :)

Tuija kirjoitti...

Me myös ollaan tositosi onnellisia, ettei harrastaminen nyt ole ainakaan koiran nivelistä kiinni :)