lauantai 9. tammikuuta 2010

Ja aksapainotteisuus jatkuu..

Mitään ei oo taas tullu kirjotettuu, vaikka on me kyllä jotain treenailtukin :D Agihallilla oltiin lauantaina, sunnuntaina ja keskiviikkona. Lauantaina päästiin Jiin kanssa treenailemaan springerien agilityryhmään. Tuntuu, että me treenaillaan enemmän joko irtoamista tai tiukkaa kääntymistä, niin 'perusrata' tuntuu vaikeelta.
Takaosassa tehtiin yksittäin keppejä, keinua ja pussia, ok.
Netan kanssa ennen tuntia rullaa, hyvä.

Sunnuntaina treenasin myös Sissin kanssa. Hallissa oli valmiina kaksi treenirataa, tehtiin Jiin kanssa helppoja juttuja paljolla palkalla, kun se on ollu vähän paineistuvan olonen.

Keskiviikkona oli taas kaikki koirat mukana. Otto oli varsin agituulella! Kepit, puomi ja pussi on sen lemppareita, ja tehtiin sitten lähinnä niitä :D
Netan kanssa jätettiin haisunäätä takapalkaks ja tehtiin jotain epämääräistä (eli tokoa + väliin putki tms.), takapalkka harjottelua vaan.

Maanantaina alkoi taas Giten toko. Opetettiin takapalkkaa: Jiin kanssa jätetään yhdessä ja pyydän sitten perusasentoon + mahd. pätkä seuraamista ja palkalle. Loisto Git! Maahanmenossa se haluais säilyttää kontaktin eli kääntyy sivuttain, saatiin hyvää korjausideaa mutta harjottelu on ollu aika vähästä...
Paikallamaakuu reilu 2 min, kerran kävin välipalkkaamassa. Sekin tehdään takapalkalla, mutta oon viime aikoina miettiny onko se kuitenkaan hyvä? Gitte nimittäin alkaa tärisemään jossain vaiheessa, muuten on rauhallinen, säilyttää asennon ja muiden vilkuilu on vähäistä. Siihen mietittiin, että jos palkan siirtäisi Giten eteen (eli mun ja Giten väliin).

Eilen oli peko-treenit tauon jälkeen, tai no meidän lisäks paikalla oli 1 koirakko. Hyvä vaan, kun pakkasta yli 20 astetta. Gitelle ei muuta keksitty, niin ukkojen bongailua sitten. Äiti vaan käveli sen kanssa, mutta Gitte ainakin näytti siltä et se ois tajunnu mitä ne on tekemässä.
Otolle ensin herätykseksi mä tein 2 perässäjuoksua lelupalkalla ja sillä aikaa toinen mm meni roskisrivin yhteen roskikseen. Paikantamiseen oli Otolle vähän vaikeeta, mutta selvästi sitten osoitti et missä. Lopuksi leikitin sitä vielä lisää.
Netan kanssa rullaa, se mitämitä blondiaivo osaa ennakoida :o ! Jos mm (eli äiti) on näkyvissä niin se ottaa pari metriä ennen mm rullan suuhun, käy tökkäämässä käteen ja tulee perusasentoon. Tehtiin sitten piiloja, varmuutta vaan pitää saada, mutta ei mtn varsinaista ongelmaa. Kokeiltiin sitten kesken sarjan vaihtaa maalimies vieraaksi, Netta jäi haukkumaan. Sen jälkeen tajuttiin et ehkä joo pitäs käydä niitä alkuvaiheita ensin läpi, kuinka fiksua taas :D Ne suju sitten ongelmitta ja lopetettiin kun päästiin siihen vaiheeseen, että mm parin metrin päässä, lähetän, mm sanoo rulla, perusasentoon.
Lopuksi vähän tokoa: luoksetulon pysäytystä, kaukoja ja seuraamispätkä takapalkalla. Vire loistava! Muuten ei ongelmaa, mutta seuraaminen tosi väljää takapalkalla alkuun.

Nyt pitäs taas agihallille lähteä vetämään treenejä, että ehin harjotuskerrat saada ennen kurssin toista osaa vedettyä...

Ei kommentteja: