tiistai 29. joulukuuta 2009

Tuplasti aksaa

Viikonloppuna tuli sitten käytyä molempina päivinä agihallilla. Lauantaina treenattiin Giten kanssa vinokeppejä, kääntymiskäskyjä aidalla ja radanpätkää. Kepeillä pienensin kulmaa, mikä ei tuottanut suurempia ongelmia. Virheitä tuli, kun Git meinas mennä vieläkin kovempaa. Palkka on ollut aina alustalla keppien lopussa, mutta nyt se paahto vaan ohi mun luo. Tuntu vaan, et Jii vähän otti painetta, kun tuli epäonnistumista.
Radanpätkään kuulu muuri, 3 aitaa ja putki. Harjoteltiin takaakiertoa ja takanaleikkausta ja 'palkaksi' putkeen.
Suuntakäskyjä pitäs varmaan oikeesti treenata, että sanojen merkitys tulisi selville :D Nyt oon käyttänyt aina vartalo-ohjausta niin selvästi, et tuskin se mitään on kuunnellu.

Oton kanssa tehtiin yksittäisiä esteitä, nyt se oli hyvä! Kesti pallopalkkauksen ja keskittymistäkin oli havaittavissa.
Netan kanssa puomia ja keinua, piti tehdä rullaa mut se jäi kotiin...

Sunnuntaina oltiin Kirsin ja Kristan kanssa. Netan kanssa ehdin tokoilla alkuun. Keskityttiin luoksetuloon, takapalkka siirty sivulle ja saatiin hyviä toistoja. Lisäksi naksuttelin seuraamisen hakemista.
Giten kanssa keppejä taas, samanlaista. Keppien perään tehtiin hauskaa, putki + aita poispäinkäännöllä takaakiertäen + putki. Se onnistu kivasti :)
Keinua tehtiin erikseen, nyt Gitte on alkanut ryömimään keinua. Eli iik, mutta toisaalta parempi ei ehkä huono, kun tarkotus olis opettaa se juoksemaan suoraan kontaktille asti.

Ei kommentteja: