keskiviikko 13. tammikuuta 2010

hypnoosiin, sä vaivut hypnoosiin

tai no ennemmin paineeseen Jiin tekeminen. Viime sunnuntaina jäätiin taas hetkeks treenailemaan tunnin jälkeen ja se tuntuu ottavan vähän painetta. Palkkailin sitä sitten aika paljon, eikä tehty mtn kummempia. Kepit pari kertaa, nyt ei viety namialustaa loppuun vaan heitin patukan palkaksi.

Maanantaina oltiin Orimattilassa tokoilemassa. Alkuun tehtiin aika rauhallisia ja pitkäkestoisia liikkeitä, niin tuntu ettei se lopputunnista oikeen 'herännyt' sitten seuraamiseen.
Harjoteltiin perusasentoa, että koira ei välittäisi käsien sijainnista. Sitten ringissä vuorotellen pyydettiin koira perusasennosta maahan ja taas omalla vuorolla istumaan. Samalla tavalla tehtiin myös avoimen kaukoja.
Giten kanssa suju kivasti, olin just pari päivää aikasemmin kotona tokoillessa samatapaisesti treenaillu.
Paikallamuussa alussa jätin namialustan (tyhjä, sivulle palatessa jätin palkan) meidän väliin, tuntu et Jiillä pää pyöri. Palkkasin, vapautin ja vaihdettiin alust+palkka taakse, ja se oli sitten vähän rauhallisempi. Ilmeisesti sitä häiritsi se, et tehtiin paikallamakuu ympyrässä, aiemmin tehty vaan rivissä.
Loppuun hyppy, se meni hyvin. Git irtosi perusasennosta käskyllä ja palkkasin seisomisesta heti ja palasin samalla sivulle.

Otto on taas ollu tosi laiska lenkeillä. Ja Netan kanssa vähän jotain pientä tokoilua ilman ajatusta, joo tosi hyvä.

Ei kommentteja: