keskiviikko 25. marraskuuta 2009

Purjo pena :)))

Joo, Netta sitten oksens viime sunnuntaina yli 10 kertaa. Lauantai iltana ne sai isot 'hupi'-hirvenluut ruoaksi, en tiedä johtuko siitä sitten. Netta tosin sai vähiten siitä luusta syötyä, Otto ja Gitte oli ihan normaalit.
Treenasin ryhmässä Sissin kanssa, ja sen jälkeen jäätiin Giten kanssa ryntäilemään. Äiti yritti kännykällä ottaa videota, nyt on taas hurja suunnitelma videoida kaikkien lajien treenejä. Videoiden ratapätkien lisäksi tehtiin pimeän putkikulman hakua, hyvin suju. Tossa toisessa videossa näkyy just toi, kun Jii ei tiedä mihin menee ni sitte voi juosta jalkoihin huutamaan. Paitsi, että tossa se tekee sen sivistyneesti.



Maanantaina jäi toko välistä, mutta kotona on tehty Giten kanssa edelleen pitoa. Nyt ei taas edisty.
Netan kanssa oon kasannu rullaa ja kosketuskeppiä, kyllä se vähän jo ymmärtää! Netan sain myös vihdoin pestyä. Kurapuku oli aikaansaanu pershapsuihin kivat takkupallot ja leikkelin ne sitten vaan irti... Kainaloissa oli myös kans vähän saksittavaa. Ehkä pitäs vähän useemmin harjailla?
Otto on ollu lenkeillä taas väsyneen olonen, tulee perässä. Metsässä se on reippaampi, leikkii jopa Jiin kanssa. Kotona se keksii kaikkea tosi hauskaa, niinku sukkien tuhoomista. Yks päivä annettiin sille lääkettä, kun se oli sen verran kankee.

Eilen kokeilin, et miten koirat tarjoo oma-aloitteisesti jotain, jos vaikka asialle vois sitten jotain tehdä. Netta oli paras, Jit alkuun vaan makasi paikallaan mutta aktivoitui sitten, Otto alotti hyvin mutta passivoitui.

Niin ja eilen varattiin hotelli, kun ollaan lähdössä Riikaan voittaja-näyttelyyn maaliskuussa. Netta ja Git lähdössä mukaan.

Ei kommentteja: