perjantai 20. marraskuuta 2009

Ehkä se on vaan harjottelu mikä tuottaa edistystä?

Giten nouto on edistynyt! Tai pitoa ollaan vaan harjoteltu, mä oon tehny viime päivinä puukapulalla pakkonoutona. Välillä se nappaa sen itse suuhun, välillä vaan odottaa et tungen :D Kestoa on ollut max 10s, ja ote säilyy hyvänä, vaikka silitän sitä tai kosken kapulaan.
Eilen oltiin agihallilla tokoilemassa. Äiti ja Jii sattu ryhmään, mitä mä vedin ja Gitte otti kohtuu paljon häiriötä musta. Tehdessä keskittyi hyvin, mutta olis tauoilla halunnu tulla moikkaan. Tehtiin aika paljon eri liikkeitä, tai liikkeiden osia oikeastaan.
Tunnin jälkeen otin Giten kanssa vielä pari seuraamispätkää lelupalkalla, loisto sintti!
Netan kanssa tein seuraamiskaavion, nyt oli asiaa! Kerran liikkeestä maahan + seiso ja kaukojen istumaan nousemista. Kokeilin, että sanoin vihjesanan jo ennen maahan käskyä (tai oikeastaan ohjaan kädellä), niin se ei noussut. Muuten reagoi hyvin.
Sitten tehtiin hakujuttuja. Laitoin rullan kaulaan ja toistoja siitä et 'rulla' käskyllä se ottaa rullan suuhun ja tulee perusasentoon. Muuten hyvä, mutta se meinaa välillä ottaa rullan jo ennen käskyä suuhun, ku se on vaan Netan mielestä niin hauskaa ja parasta. Joo, mä tykkään kans.. Mutta Netan asenne oli loisto.
Lopuksi muisteltiin vielä näyttöä (äiti maalimies), hyvähyvä.
Sillä aikaa ku tein Netan kanssa niin äiti teki Oton kanssa. Lähinnä naksutteli merkille menoa.

Tänään pekotreeneissä ei meidän lisäks ollut kuin Kirsi ja Krista niin tehtiin ilmasua. Me oltiin jopa ajoissa niin ehdittiin ottaa koirat ulos ja käytiin kävelemässä ja esittelemässä Gitelle paikkoja. Reippaasti se kävi tutkimassa parakit, rakennukset ja putket.
Neidit teki jälleen pelkkää näyttöä. Molemmille 6 toistoa, nyt oli lähes hiljasta, olisko molemmat haukahtanu vaan kerran? Viimisellä näytöllä Git oikeen ryömi loppumatkan, mikä ennakointi? :D Mutta hyvin ne sujuu ainakin näin lyhyellä matkalla, pitäs vaan saada rullasysteemi kasaan kun ei viiti tehdä tota enempää, ettei siitä tule liian vahva käytösmalli rikkoa.
Otolle toinen maalimies hiekoituslaatikkoon ja toinen tikkaille. Alkuun se katos jonnekin juoksemaan tallattua aluetta. Keskittyminen eikä nenä ollu oikeen matkassa, niin maalimies raotti kantta & rappusilla toinen tuli vähän alemmas. Ja äiti sai ohjaa sen aika suoraan, ettei menny ihan haahuiluksi. Ilmasut ei myöskään erityisen loisto. En tiedä vaikuttiko se, että koirat oli just about ½h riehunu sillä alueella ja se oli ollut tyhjä sillon.

Ei kommentteja: