lauantai 23. helmikuuta 2013

Kaikki tai ei mitään

Hurjaa, että Maikkis on jo 9kk (47cm, 12kg)! Ja sillä on jo ekat juoksutkin menossa. On muuten hiukka hölmön näköstä, kun Main töpö ei yltä housuista ulos :-D

Viime viikonloppu oltiin Lahdessa ja aika kului phpk:n järjestämää ja Minna Löfmanin pitämää kertova ilmasu koulutusta seuraten. Maista tuleekin nyt kans kertova :-D Haukkua oltiin ihan vähän aloteltu, meinasin opettaa haukkumaan jalan alla olevaa rasiaa. Ei vaan yhtään innostanut opettaa sitä haukkumaan. Rullalle taas en halunnut opettaa sen takia, että en usko mulla riittävän niin paljon aikaa peko-hommiin kuin se vaatisi. Tässä kertovan ilmasun opetuksessa taas tykkään tosi paljon siitä, että maalimiehet on täysin passiivisia ja mä teen kaiken opettamisen ja palkkaamisen.
Muuten hakua on tehty tosi harvakseltaan, viimisen kuukauden ajan vähän tiheemmin kun on päästy rakennusetsimään.

Agilityä on tehty säännöllisemmin koko ajan. Ryhmätreeneissä pidän Main nykyään vuoron odottelun ajan autossa, en vaan jaksa kuunnella sitä huutoa. Toki se myös kuumuu ja näykkii turhautumistaan, mutta pysty silti heti radalle päästessään keskittymään.
Ohjaustekniikoihin ollaan panostettu selvästi enemmän. Vastaseen käteen reagoimista on tehty paljon, samoin kääntymisiä. Ihan viime aikoina on alettu enemmän harjottelemaan irtoamista, niin sivulle kuin eteen. Pidempiä estevälejä ja vientejä tarvis harjotella. Lähdöt on hyvät.
Puomia (keskiosan tilalle putkipainot) on tehty erikseen namikupille juoksemisena ja erikseen pyöritty alastulolla. Viime treenistä jäi tosi hyvä fiilis! Toistaseks Mai ei ole esittänyt paimenkoira-kyttäys elkeitä, jee :D
Pussia on tehty "alusta" asti, sujuu. Bang game sujuu myös. Viime kerralla tutustuttiin renkaaseen, Mai hyvin keksi tarjota oikeaa toimintoa ja mä sain vaan naksutella ja heitellä lelua. Eiköhän me nää rengas ja muuri opetella kunnolla vasta kesällä. Kepit alotetaan kunhan lumet sulaa.


Noo, sit nää toko asiat... Mai ei osaa mitään kokonaista. Perusasennon oisin halunnut opettaa jotenkin näppärästi naksutellen, mutta ei ollut mitään herkkua niin ruoan perässä nyt mennään. Seuraamista tehty kauheen vähän, hiukka imutusta ja sit niin et mä peruutan. Mai tykkäis kauheesti vaan seurata kaukana, edessä, poikittain ja pomppien. Mutta istu, maahan, seiso jutut on tosi kivalla mallilla. Mai osaa tehdä i-m-i vaihtoja kaukoja ajatellen kivasti. Samoin liikkeen kautta (mä peruutan tai mai kiertää jotain) jäävät onnistuu kivasti, niissä selvää ajattelua taakse päin. Istu ja seiso tosin käsimerkillä.
Noutoa ei oo nyt hetkeen tehty yhtään, se on sellasta sähläämistä. Narrin blogista innoittuneena ollaan tehty vähän maalarinteippi etsintää. Paikkamakuuta tehty vähän, sen sijaan "käy siihen" toistoja tulee päivittäin kun tyyppi meinaa vähän turhan paljon puuhailla kaikkea väärissä kohdissa.
Mut parin viikon päästä alkaa pentutoko niin sen jälkeenhän me osataan kaikki :-D



Ei kommentteja: