keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Perheenlisäystä ja pipi pipi

Mä sain pennun, jee! Kroati Tuus Iltatähti "Mai" muutti eilen tänne laumanjatkoksi. Onneks koiramäärän jakaantuminen on luvassa ens kuussa, kun muutetaan opiskelemaan Lappeenrantaan. Netta ja Mai on lähdössä mukaan, harmi että Jiin kanssa aksailu harventuu :(



Main kotiutuminen on sujunut hyvin, ihana pentu. Kotimatkasta alku meni kovasti järkyttyneen näkösenä, sen jälkeen vartti täyttä huutoa ja loppumatka nukuttiin. Mai on ollut tosi reipas ja rohkea. Git ei oikein tiedä kumman pitäisi pelätä kumpaa, välillä pentu haukkuu ja hyppii niin, että Jii menee häntä koipien välissä karkuun :D Nyt Jii on alkanut tottua ja leikittää pentua tosi kivasti. Netta on tosi kiltti Maita kohtaan ja Otto murahtaa pennun riehumasta läheltään.

Yö meni hyvin ja ruoka on maistunut. Ja pentu on ollu myös yllättävän sisäsiisti, oonhn mä sitä tietty tiuhaan ulkona käyttäny. Aamulla laitoin pannan kaulaan, vähän se meinaa rapsututtaa :)

Netta oli viime viikonlopun kipeä, tai se on tässä viikon parin ajan pulautellut ruohoa, muttei ajateltu sen olevan mitään vakavampaa. Viikonloppuna se oksensi kuitenkin koko ruokansa ja kieltäyty sen jälkeen syömästä, se olisi halunnut vaan ahmia ruohoa. Maanantaina Netta vietiin eläinlääkäriin, siitä otettiin verikoe, se kuvattiin ja sitä nesteytettiin. Sillä epäiltiin olevan joku suolistotulehdus, vierasesinekään ei ollut täysin poissuljettu. Röntgenissä näkyi jotain pehmeetä, niinku Netta olisi syönyt vaikka kangasta. Se sai antibioottia ja mahansuojalääkettä kolmeksi päiväksi. Maanantain jälkeen Netta on onneksi ollu tosi pirteä ja normaali.

4 kommenttia:

Linda kirjoitti...

Onnittelut rokkitukkalapsesta. Kiva nimi sillä :)

Sari kirjoitti...

Rokkitukka :D Onnea pennelistä!

Noora kirjoitti...

Kiitoksia, on se vaan sulkku!

Tarja Uuskivi kirjoitti...

Kaikkea hyvää Aino Maille ja piiiiitkää pinnaa muille koiruuksille rokkitukan kanssa :-)