maanantai 21. toukokuuta 2012

Janakkalan kisat

 
Lauantaina kisailtiin Janakkalassa kolme rataa. Oli kivaa, Gii oli kiva :) Kontaktit on niin harmittavan hitaat, toi puomi on vaan niin tuska... Ensin hyppäri, 15, kaksi rimaa ja kielto viimiseltä hypyltä vaihteeksi. Okseria ei tosiaan turhan paljoa ole tehty.

Seuraavaksi agirata, jolta nollavoitto ja luva! Esteet tuntu olevan sumpussa ja reunoilla hirveästi tilaa, vähän meni karjumiseks pari mutkaa... Pöytä meni vähän tuurilla :D

Viiminen rata hylky. Tutustuessa mietin, että kyllä se Gii kääntyy sieltä ilman vastakäännöstä, mutta mihinpä se kääntyy kun jää seisomaan kohti väärää estettä... Ja puomin ylösmenolta näköjään vitonen, en ite huomannut sitä kun vasta videolta.



Mulla on kohta niin paniikki, kun ei oo kauaa enää aksakoiraa!!!

10 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Onnea nollavoitosta!
Sun pitää siis laittaa aksakoira tilaukseen :D

Noora kirjoitti...

Kiitos!

Mä oon yrittäny tilailla aksakoiraa, mutta ei tärppää :( Rotukin on vähän epäselvä, ja sitten vielä oon haaveillu medi kokosesta koirasta, kuhan nyt ei ainakaan pikkumaksi olis.. Kelpissä nyt ei ole mitään vikaa, mutta toisaalta kiinnostais mudi. Ja välillä mietin et josko bortsu, mutta tuskin kuitenkaan.
Löytyis vaan pikasesti joku kiva yhdistelmä jostain rodusta...

Maija kirjoitti...

Sullahan on just passeli aksakoira käsissä ;) Jos se toinen osapuoli olisikin se pennunhankkija? Tai sitten pitää tehdä yhteishuoltajuus ja vetää vuoroviikoin koiranvaihto :D

Ja onnittelut hienosta kakkosluokan korkkauksesta!!

Noora kirjoitti...

Niinhä mulla ois, mutta äiti haluu omia pikkuvauvansa! Mun on tarkotus jossain määrin jatkaa aksaa Giin kanssa, välimatka vaan tuottaa ainakin ongelmaa... Saa nähdä miten sit käytännössä onnistuu. Aina tuntuu menevän kaikki treenit nytkin päällekäin :D

Marika kirjoitti...

Onnea hienosta nollavoitosta!

Päivi ja Nala kirjoitti...

Onnea nollavoitosta!
Rotupähkäilyt on kyllä vaikeita. Mudia oon itsekin joskus miettinyt. Täällä pohjoisessa on kaksi tosi kivaa kisakoiraa joiden näkeminen radalla ei ainakaan vähennä intoa ottaa kyseisen rodun edustaja.

Noora kirjoitti...

Kiitos onnitteluista :)
Ja tarvii vaan jatkaa pähkäilyjä...

Päivi ja Nala kirjoitti...

Noora: ootkos miettinyt rotuvaihtoehtona kroaattia? Raita-aholla näkyy juuri syntyneen yllätyspentu. Tuttavalla on samoista vanhemmista kivan oloinen narttu, on hiukan Gitteä ja sisaruksia nuorempi.

Noora kirjoitti...

Kiitos Päivi!!

Outi A. kirjoitti...

Onnea! Nyt vasta huomasin blogista hienot kisauutiset :)