tiistai 21. helmikuuta 2012

kisoja, treenejä ja lääkäriä

Viime viikolla oli ensin torstaina Lotta Vuorelan koulutus, radan teemana ohjaajan liikkuminen. Siitä treenistä jäi ihan super hyvä fiilis! Jii oli hirveen kiva ja oma ohjauskin tuntu sujuvan. Useempaan kohtaan ehdittiin kokeilla vaihtoehtoisia ohjauksia, ja nekin toimi. Keinu huononi toistoilla, samoin puomi (jota ei tosin tehty sen takia montaa kertaa). Valssasin muurilla ja eka kerralla Jii tuli ohi, toistot okei.

Sunnuntaina oltiin taas Hyvinkäällä kisoissa. Eka rata hyppäri, hylky. Mä en vekkaa ennen päällejuoksua ja Jii hyppää liian pitkälle ja mä työnnän sitä liikkeellä vielä pidemmälle. Sen jälkeen huonoa ohjausta: en käskyttänyt rengasta ajoissa, en ohjannut putkeen.
Toinen rata nolla ja voitto. Aika oli -16,59. En tajua miten oltiin noin nopeita. Jii tuntu hitaalta ja kaikilla kontakteilla kulu paljon aikaa.
Viimisellä radalla vitonen, muurin palikka tippui. Keinu näyttää videolla pahalta, kyl se oikeesti otti ihan reilusti sen kontaktin :D mutta se on kyllä lipsunut taas huonoon, vanhaan suuntaan.

Videot löytyy vaan ekasta ja viimisestä radasta täältä.

Muuria ja keinua treenattiin eilen viikkotreeneissä. Inhottaa vaan hyppyyttää sitä muuria varsinkin tiukoista kulmista, sepipepi on niin pikkunen :(

Tänään käytiin rokotuksilla, Netalle kaikki ja muille kennelyskät. Toivottavasti koirat ei ole ehtinyt saada tartuntaa eikä tuu siitä rokotuksesta kipeeksi. Ne sai jonkun uudenlaisen rokotteen, mikä laitettiin nenään ja sen pitäis olla tehokkaampi. Netta sai lisäksi kipulääkettä ja B-vitamiinia, sen selkä on ollut taas kipeenä. Netta painoi 18, Otto 28 ja Gii 15kg.

5 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Hyvä Noora ja Gitte, onnea nollavoitosta! :D

Elina kirjoitti...

Onnea nollasta + voitosta :)

Sari kirjoitti...

Jee, onnea onnea!

Noora kirjoitti...

Kiitoskiitos :)

Päivi ja Nala kirjoitti...

Onnea nollavoitosta, kivan näköistä menoa teillä!