tiistai 20. syyskuuta 2011

Tokopäivä ja parit aksat

Viime viikolla alko Korkeavireen agikurssi. Tehtiin ensin päällejuoksuja ja välistävetoja niin pitkälle, että tuli virhe. Me saatiin Jiin kanssa huimat kaksi oikein 8-)

Sitten harjoteltiin vastaisen käden merkitystä: putkesta eka hyppy päällejuoksulla, keskimmäistä hyppyä ei hypätä ja viiminen hypättiin poispäin ja putkeen.
Toiseen suuntaan Jiillä meni tosi hyvin, mutta toiseen ei sitten millään.
Sen jälkeen sama idea, mutta keskimmäinen leieröitiin (eka hyppy hypättiin siis pois päin ja viiminen ohjaajaan päin). Se ei myöskään oikeen sujunu.
Lopuksi keppejä putken kautta takaleikkauksella. Jii teki oikein, mutta himmaili. Viiminen toisto toiseen suuntaan, jolloin mä tulin keppien oikealle puolelle ja se tosi hyvä. En tajuu miks sillä on noi puolierot.

Lauantaina oltiin Kirkkonummella Maiskis-tokopäivässä Ansu Leimanin koulutuksessa. Matkalle sattu tietty mutkia, olin sit vahingossa valinnu reitin mikä ajatti Hesan kautta ja eksyttiin vähän tietty ja näin ollen somasti myöhässä.
Jiin kanssa tein ensin seuraamista ja puhuttiin sitten jäävistä. Seuraamisessa ongelma oli takapalkasta luopuminen. Oon miettinyt, että onko se ristiriitaista jos palkkaan myös taskusta, vaikka on takapalkka. Ansun mielestä ei, niin uskallan nyt tehdä niin sitten :D Ja tiukka linja, huonoa seuraamista ei katella.

Jääviin meillä ei edelleenkään ole kunnon vihjeitä, mutta taidan nyt päätyä suullisiin. Niissä tehdään toistoja ja harjotellaan erottelua.

Toisessa erässä noutoa ja luoksetuloa. Seppo ei ollu yhtään 'hyiyäk en taho noutaa', kun mitä se on viime aikoina ollut. (Joo, on me oikeesti joskus treenattu vähän tokoa, mutta en oo siitä jaksanu mainita :D)
Se teki hirveen kivasti! Tässä meiän on pakko päästä nyt eteenpäin.

Luoksetulo oli myös yllättävän hyvä. Sitä se on muuten tehny hyvin vaan niin, että palkka on mun selän takana, muuten jäätävää himmailua. Pitää harjotella sivulletuloa kovasta vauhdista. Ja mä voisin olla tuijottamatta.

Kiitos koulutuksesta! ;)


Eilen tosikkotreenit, tehtiin sunnuntaista Oreniuksen rataa. Alku niin, että otin vastaan kakkosen ja kolmosen välissä, kolmoselle vaan heitin Jiin ja lähin menemään, että ehtisin takaakiertoon, mutta en mä sinne kuitenkaan ehtiny. Kolmosen toisella puolella oli seinä niin lähellä, ettei Jii voinut kääntyä väärään suuntaan, muuten se ois varmaan kääntyny sinne.
Päällejuoksut ei toimi, Jii olis halunnu 17 sijaan hypätä kutosen. Mun ohjaaminen ei siinä kohtaa pysyny päällejuoksussa, vaan tein puolivalssia ja siitä ei päässyt eteenpäin. Vastakkainen käsi ei riitä kääntämään Jiitä, koska mun oma liikkuminen eteenpäin on niin paljo vahvempi ohjaus. Tähän ois pakko ja äkkiä puuttua.
Ja se 18 aidan ohjaaminen millään sylivekkijaakotuksella tai niistolla tai mikä onkaan ei vaan onnistunu yhtään, Jii kiertää aidan toiselta puolelta.
Pyörittämällä tulee hirvee karros, koska mä en saa pidettyä sitä ihan hallussa.
Sari neuvoi siihen onneksi leikkausvalssin, mikä oli super! En ollut moisesta edes kuullu.

Koko ajan oli vaan sellanen tunne, että Jii lähtee käsistä. Haltuunotot on edelleen ihan toimimattomia (joo-o, en oo niille mitään tehnykään) ja Jii ei haluis millään tulla esteistä ohi, jos ne yhtään osuu sen linjalle.
Toisaalta Jii menee paljon ronskimmin ja nopeammin, teki kepit hyvin, kontaktit toki hitaat.
Nyt ois treeni-ideaa, kunhan sais auton ja ehtis hallille.

Ei kommentteja: