torstai 8. syyskuuta 2011

oot kiva jii!

Ei vaan oo mitään innostusta kirjottaa treeneistä. Paljon on sen sijaan tullu mietittyä, kun ei oo töitä voi tehdä ilman aivoja :-)
Oudointa on, että tässä viimisen kuukauden aikana on tullu tehtyä tokoa! Netan kanssa on harjoteltu vaan pidempiä pätkiä, jos se bh pitäs yrittää käydä tallustelemassa. Netta on jostain syystä ollu tosi kiva.
Jiin kanssa vahvistettu seiso & maahan jääviä, muttei liikkeenomaisesti juurikaan. Panostettua palkkausta tehty myös ja vähän luoksetuloa ja noutoa.

Aksassa ollu taukoa juoksujen takia. Tiistaina Jii pääsi pitkästä aikaa radalle ja se oli ihan päätön. Vähän siinä jotain tuskailtiin. Kepeille se meni joko liian kovaa ja yritti mennä liian kovaa tai sitten himmaili.
Siitä huolimatta oltiin eilen P-HAUn epiksissä. Jii oli hirveen kiva heti, kun saavuttiin paikalle! Möllirata meni hyllyksi, Jii meni väärään putkeen, kun jäin paikalleni kääntämään. Mutta tosi kiva fiilis, mikä onkin nyt tärkeintä!
Ykkösten rata meni myös oikeissa tunnelmissa ja lisäksi puhtaasti ja vielä nopeimmalla ajalla. Kepeillä epävarma ja hidas, samoin hidas kontakteilla. Mutta mun ohjaukset meni suunnilleen niinku pitikin, Jii irtos, mutta sain sitä myös haltuun tarpeeksi :D
Jätettiin hyvissä ajoin ennen vuoroa patukka autolle ja mentiin hengailee lähtöpaikan lähelle. Ennen omaa vuoroa sain viriteltyä sen tosi kivasti, eikä se ollut lähdössä yhtään epävarma, jee :)

Ei kommentteja: