torstai 31. maaliskuuta 2011

voisko yhtenä päivänä treenaa kolmen viikon edestä

Viime sunnuntaina Jiin kanssa tuplasti aksaa. Päivällä Lotta Vuorelan koulutus ja illalla oman seuran epikset.
Lotan radalla mä en luottanut, että Jii hakee kepit oikein (voisko sanooet se oli jyrkkä avokulma :D) ja työnsin sen sitten hypylle. Päällejuoksussa en ollut tarpeeksi selkeä ja "putkin A:n alla"-kohdassa "kuinka pitkään vedän"-ajotus ei toiminu. Lotan mukaan en luottanu Jiin osaamiseen ja varmistelin liikaa ja luottamalla tulis vauhtia lisää, ja samaa mieltä oon kyllä. Radat on videolla muttamutta..
Epiksissä mölliradalta nolla, hidas. Tulin just lämppäämästä halliin ja olikin jo meidän vuoro, niin en ehtinyt nostattaa virettä. Jii oli ihan hukassa, alkurata meni tosi varovaisesti, mamman pikku nössykkä :D
Ykkösten rata oli tosi vaikee, ei tullut yhtään tulosta. Mutta asenne oikea, loisto Git! ois vaan vielä saanu sen ohjauksen toimimaan.

Tällä viikolla jäi treenit väliin, kun oon illat töissä. Sunnuntaina kaheks vkoks reissuun, eli tulee sitten siis kolmen vkon tauko taas. Voi nenä.

Tiistaina neidit kävi hierojalla äitin kanssa. Git on kasvattanu lihakset takajalkoihin. Jotain pientä kireyttä tais olla, mutta noin niinku ihan jees. Netta ei olis halunnu mennä sinne, eli viime kerran levottomuus johtunu siitä, ettei pepe ole tykänny. Selkään sattunu?

Ei kommentteja: