perjantai 11. maaliskuuta 2011

Uusi perjantai

Perjantain pekoryhmämme on ehkä uudistumassa! Tai ainakin tänään oli kolme uutta potentiaalia ryhmäläistä. Toivottavasti tulevat toisenkin kerran, niin sitten myös uusi ryhmänvetäjämme jatkaa, ja perjantairyhmän jatkuvuudella on toivoa ;)

Mä treenasin vain Giin kanssa. Tehtiin ilmaisuharjoitus, kun viime kerralla ilmaisu niin tökki ja nyt oli monta uutta mm käytettävissä. Eka ukko oli perässäjuoksuna ja 4seuraavaa valmiina. Haukku oli nyt hyvä, en havainnut minkäänlaista epäröintiä edes vieraiden miesten kanssa. Niin, ja ensimmäisen kerran Giin kanssa kokeilimme, saako mm tuotua syötellen koiran takaisin mun luo. Yllättävän hyvin sekin onnistui.

2 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Hei missäs jengissä te reenaatte? Jos nyt ajaisin itseni burnouttiin ja keksisin vielä hakuporukankin :D Syksyllä ois ollu, mut se kaatui mun ajanpuutteeseen.

Tuija kirjoitti...

Tää perjantai on Päijät-Hämeen pelastuskoirien treeni, etsitään partioimalla. Torstaisin ja sunnuntaisin käyn Lahden käyttökoirien pelastuskoiraporukan treeneissä. Ja molemmissa ryhmissä kaivattaisiin kyllä lisää aktiivisia asianharrastajia!