tiistai 15. maaliskuuta 2011

Uimassa

Sunnuntaina oltiin Käyttökoirien pekoporukan kanssa Hyvinkäällä Onnenkoira-kylpylähotellissa. Kun Gii ei juoksuisena päässyt mukaan, mulla oli vaan Netta ja Otto uimassa. Krista on niin hienosti raportoinut kuvien kanssa reissusta blogissaan, että viittaanpa tässä sinne.

Uintiaikaa oli neljän koiran ryhmälle puoli tuntia. Netta ui ensin. Puin sille aluksi pelastusliivit päälle, että saa rauhassa totutella altaaseen ja keksiä luiskien paikat, mistä sieltä pääsee ylös ilman että tarvitsee hätääntyä. Ja Nettahan yllätti: se oli tosi innostunut uimisesta! Pian riisuin siltä liivin ja Netta olisi uinut vaikka kuinka.

Roope oli onneksi mukana, ja piti Nettaa kun tuli Oton vuoro uida. Otolla meinasi kilahtaa yli, kun oli liian kivaa ja pari kertaa piti juosta altaan ympäri laitoja pitkin lelu suussa. Selvästi se kuitenkin väsyi enemmän uimisessa kuin Netta, ja annoinkin Oton välillä huilata ja Netan (joka piippasi koko ajan altaan reunalla) käydä vielä uimassa Otonkin vuorolla.

Suurin projekti oli koirien kuivaaminen uinnin jälkeen. Onneksi olin jättänyt suolahuoneen väliin, niin ehdin sillä välillä föönailla molempia, joskin Otto kuivui vasta illan mittaan kotona.

Ei kommentteja: