maanantai 6. joulukuuta 2010

Viime viikon aksat ja vähän muuta

Köyhää oli toissa viikkoon verrattuna :D
Keskiviikkona tehtiin tosi helppoa rataa, ensin normaalisti ja sitten hiljaisesti ja kädettömästi ohjaten ja lopuksi vielä väärään suuntaan. Suju kovin hyvästi. Toisessa päässä hallia keppikulma-harkkaa, avokulmista meinas hakea tokaan väliin.

Torstaina Korkeavireen treenit. En nyt saa rataa piirrettyä, kun ohjelma toisella koneella. Yhdellä takaakierrolla tuli olis halunnu tulla riman ali :o huomautus autto. Erikseen keppejä, A:ta, keinua ja rengasta. Rengas samanlainen kuin omalla hallilla, mutta Jii ei jotenki hahmottanu sitä vaan ihmetteli et mistä välistä pitäs mennä. Aikasemmin menny siellä hyvin, outo.
Keinu hyvä. Kerran tasapaino vähän horju ja seuraavan kerran meni vähän varovaisemmin. Melkeen parempi kuin omalla hallilla, kun se oli tukevampi ja hiljasempi.
A:lla keskityttiin alastulon nopeuteen. Hyppäytyin sivulta siihen ja heti kun haki oikean kohdan niin vapautus edessä olevaan putkeen. Tuli hyviä toistoja, pitää muistaa kiinnittää huomiota, että katse olis eteenpäin.
Kepeillä putkihoukutusta, kun pujottelu meinannu tökkiä jos putken pää edessä. Ongelmaa (hidastu, pysähty ja pujotteli tökkivästi) alko ilmetä, kun putki oli kahden jalan päässä keppien päästä. Emilia palkkas patukalla päästä, mieluummin ois menny tosin sinne putkeen kuin palkkautunu patukalla :D Lopuksi helppoa, avokulma taas aiheutti tokaan väliin hakeutumista. Vekki autto, mutta pitää treenata niitä.

Perjantaina ja lauantaina oltiin taas näyttelytreeneissä, ja ei ois haittaa käydä enempää. Ens lauantaina kuitenkin HeW:iin menossa.

Kotona tehty takapalkka juttuja kaikkien kanssa. Jii: perusasentoa, metallinoudon osia, luoksetulon pysäytystä ja avo-kaukoja. Netta: metallinoutoa (levoton perusasennossa), avo-kaukoja. Ja Otto lähinnä kaikkea mitä mieleen tulee.

Ei kommentteja: