perjantai 26. marraskuuta 2010

maistusko aksa

Maanantaina oltiin epiksissä.Yksi rata per koira, niin maxi mölleissä. Puhdas rata ja about 20s alle ihanneajan, vaikka väliin mahtu pientä pyörimistä. Jaakotuksessa Jii käänty väärään suuntaa, mutta ei onneksi hypännyt uudestaan samaa hyppyä.

Tiistaina päivällä ohjaustekniikkatreenit, syli- ja poispäinkäännöstä.

Kovin tarkkaan se luki taas ohjausta ja sen takia pientä epäröintiä mistä menee.
Illalla tokoa, tällä kertaa Netta mukana. Se oli kovin keskittyvä, mutta niukka treenaaminen kyllä näkyy varmuudessa. Se oli sitten vika kerta sitä kurssia.

Keskiviikkona normi viikkotreenit aksaa.

Ekan kerran Seppo ei kuunnellu ohjausta ihan täysin, ohitti esim renkaan kun katto johonkin muualle. Yksi toinen koira teki samaa.
Kakkonen vähän tökki, kokeiltiin sylkkäriä eri kohtiin, niistopersjättöä ja ihan vaan pyöritystä (itse mukana pyörien). Putket ois ollu myös paljon kivempia kuin A.
Kepit hyvä, samoin rengas. Pari kertaa A:n alastulo hidas. Käännökset suju.
Takana tehtiin itsenäisesti puomia, keinua ja keppejä. Pumin alastuloa putkipalkalla, ainakin vire nousi :D Keinu suju tosi kivasti. Kepeillä vähän nihkeilyä, ehkä päässä olevan namikupin takia. Radalla ei kuitenkaan mitään ongelmaa.

Torstaina korkeavireen treenit.

Taas kakkonen tökki, tehtiin pakkovalssilla. Seppo tulee helposti suoraan, kun itse lähtee etenemään. Kutosen jälkeen olis mielellään lähteny hakemaan numerotonta putkea. Sain jäädä joko tosi kauas ja pakkovalssata tai vekata ennen kutosta. Vekki toimi tosi hyvin. Ysille jaakotus, toimi.
Erikseen sivussa keppejä ja A:ta. A tosi hyvä, kepeillä vähän nihkeilyä, päässä oleva namikippo tais häiritä.

Ehkä nyt vois pari päivää pitää aksataukoo...

5 kommenttia:

Cirsium kirjoitti...

Mikä piirto-ohjelma teillä on käytössä?

Nim. "Demoversiolla max 8 esteen ratoja"

Noora kirjoitti...

Jostain oon ilmaseksi tähän koneelle ladannu sen nimisen ohjelman kuin flexitrack. En muista yhtään mistä sen oisin löytänyt ja siitä on jo myös aikaa. Mutta ehkä sä onnistut sen löytämään ;)

Cirsium kirjoitti...

Taitaa olla kaatunut tuo kyseinen firma. Olen jo aikaisemmin haeskellut sitä, mutta menee vain johonkin lyhyeen blogipätkään..Höh.

p.s koska kisaamaan? :)

Noora kirjoitti...

Aijaa, toivottavasti löydät jonkun toisen.
Jaa-a, ei ole kyllä mitään suunnitelmia, ei ole oikeestaan tullut edes mieleen :DD

Linda kirjoitti...

Mä löysin tuon ohjelman pari päivää sitten täältä: http://auneli.pp.fi/tuomas/flextrcE.exe

Nim. "Aiemmin kans vain demoversio" ;)