perjantai 13. elokuuta 2010

tämä on syksy

Joo-o, ei me ihan kuolleita ehkä olla, vaikka hiljasta onkin. Netalla jäi sitten mejä-koe juoksujen takia välistä, pikkusen ehkä saatto ärsyttää. Ei sitten päässy yhteenkään kokeeseen tänä kesänä...

Viime viikonloppuna Seppo oli mulla mukana aksassa, omat treenit peruttiin niin tehtiin vähän ennen ja jälkeen mun vetämän ryhmän. Keppejä ja paria tekniikkaa. Rimat taas 45cm.
Ainiin, lauantaina käytiin vähän tokoilemassa koulun kentällä, kuumuus oli vaan törkee niin ei tehty kuin vähän rasiapalkalla perusjuttuja.

Tiistaina oli Giin aksa varmaan parin kuukauden tauon jälkeen. Rimat medi, keinu jätettiin välistä, mutta puomi ja A oli radalla. Poispäinkääntö muurille oli vähän löysä ja kepeillä meinas kovassa vauhdissa jättää ekan välin pujottelematta (kuitenkin oikeasta välistä sisään). Asenne kunnossa 8-)
Sieltä suunnattiin näyttelytreeniin Renksun halliin, tuomari syötteli eikä lääppinyt, ok.

Keskiviikkona oltiin Jokimaalla mätsärissä, Git luokassa isot 9-18kk ja Netta vaan mukana hengaamassa. Sen verran karun näkönen se on taas, ettei kehään kehtaa viedä :D
Git seisoi paikallaan eikä varsinaisesti väistänyt tuomaria(mies), aavistuksen niiasi ja söi varovaisesti. Liikkui hyvin. Sijoituksena sinisten 2.

Ei kommentteja: