torstai 19. elokuuta 2010

seppo, mikä sua vaivaa

Se oli sitten eilenkin mätsärissä väistämättä tuomaria, sai punaisen nauhan, voitti punaisten kehässä ja oli bis3 :o No okei, ei ihan kymppi suoritus: bis-kehässä se väisti yhtä tuomareista, mutta nostin sen takaisin paikalleen ja antoi sitten koskea, mä tosin pidän hihnan lyhyellä ja mahdollisesti vähän poskesta kiinni. Kuulostaa karulta :D Tuomari tykkäsi kuulemma meidän yhteistyöstä, Giistä näki ettei se tykkää tuomarin lähentelystä, mutta sieti ja mä kuulemma kannoin sen hyvin :D



Tiistaina oli aksaa. Vaikeeta meille oli 3-7 väli. Git olisi halunnut hypätä vitosen sijaan 8. ja kaahata putkeen. Muutenkin mutkat tuppas mennä vähän pitkiksi ja jouduin normaalia voimakkaammin käskyttämään. Loppusuoralla, tai oikeastaan viimisestä putkesta asti, mä olin joka kerta myöhässä ja kunnolla, Git kuitenkin pelasti, pari kertaa vaan ajautui 16 hypystä ohi ulkokautta.
Kepit kaipaisi niin toistoja, Git menee vähän epävarmaksi jos tulee virhe ja hidastuu. Vasen puoli oli vaikeampi.

Tiistai iltana oltiin tokossa, tai se oli 'vaan' teoriaa. Git oli kuitenkin mukana makoilemassa jaloissa. Keskenään otettiin takapalkkarasialla 4 pätkää, kolme seuraamista ja yksi liikkeestä maahan, loisto. Sen jälkeen 5 min paikallamakuu, hyvä. Niin ja maanantaina lenkin ohessa koulun pihalla 7 min paikallamakuu.

2 kommenttia:

Linda kirjoitti...

Hyvä, että alkaa näyttelykäyttäytyminen sujua! :)

Järkytyin tuosta teidän treeniradasta, yhtä suoraa putkea vaille meidän viimelauantainen kisarata Nastolassa :D Oli kyllä yks kivoimmista hyppiksistä, vaikka onnistuinhan mä sielläkin jotain söhlimään...

Noora kirjoitti...

Toivottavasti alkais... Saas nähä mitä sunnuntaina Heinolassa tapahtuu :D

Se rata on itseasiassa mukautettu siitä hyppäristä ;) ei voinut vaan ihan samaa tehdä, kun ei ollut tarpeeksi putkia. Mun oli tarkotus tulla katsomaan edes kolmoset, mutta en sitten ehtinytkään (ja toki olisi voinut ehtiä ihan töihinkin niihin oman seuran kisoihin...)