lauantai 6. maaliskuuta 2010

virtaaaaa

Viikko oli melkolailla hiljaiseloa. Maanantaina ei ehditty ohjattuihin treeneihin mun työkiireiden takia. Noora treenaili kotona vähän jotain jokaisen kanssa. Muuten koirien aktivointi rajoittui vain lenkkeilyihin, eivätkä nekään kovin pitkiä olleet. Onneksi metsään sentään pääsivät höyryä purkamaan. Ottokin on ollut nyt varsin hyvässä kunnossa, pirteänä ja jaksanut juosta.

Perjantaina sitten peko-treenissä riitti virtaa. En muista milloin Otto olisi niin innokkaana hypellyt matkalla lähetyspaikalle. Kaksi ukkoa oli piilossa, toinen rekan takana ja toinen kopissa ovi hiukan rakosella (kun ei lumen takia mennyt ihan kiinni). Hyvin löytyivät ja tulivat haukuttua. Jiille ei taaskaan varsinaista treeniä, sai vain juosta bongailemassa ukkoja ja syömässä niiden makkarat. Netta ei päässyt mukaan, kun Noora oli laivassa jäihin juuttuneena Tukholman edustalla ja mun on turha edes yrittää Nettaa ohjata.

Suoraan peko-treenistä siirryttiin Sintin kanssa näyttelytreeniin Renkomäen hallille. Sinne Noorakin ehti mukaan ja harjoitteli Sintin kanssa. Edelleen Jii suhtautuu epäluuloisesti ihmisiin, jotka haluavat lähestyä sitä, mutta erittäin innokkaasti ja avomielisesti ihmisiin, jotka eivät osoita siihen kiinnostusta. Melkein tuntuu, että pitäisi tämä treenaus lopettaa: nyt se juoksi jännittyneemmin kuin aikasemmin ja oli muutenkin kai keksinyt, että mikä tämä treeni on. Treenin jälkeen, kun panta oli vaihdettu ja puettiin päälle, niin ihan väkisin meni tuomarille työntämään takapuoltaan rapsutettavaksi :-o mutta kehätreenin aikana ei varmaan saanut hipaistakaan.

Tänään olimme itseksemme agihallilla. Giten kanssa tehtiin set point -hyppyharjoitusta, puomin alastuloa, keppejä ja takaakiertoa. Hyppyharjoitus meni ehkä ihan ok, itse on aika vaikea arvioida. Puomin alastuloa alkoi oivaltaa, takaakierto vasemmalta oli vaikeaa. Netan kanssa tokoa ja keppejä. Oton kanssa kokeilimme set pointtia, mutta tuppasi ottamaan väliaskeleita ja epäilimme, josko harjoitus ei sovi sille. Niinpä Otto teki kaikkea pientä mielenvirkistykseksi. Into ja vire olivat hyvät.

Taas olisi muutama pokkarilaatuinen video:
Set point Gitte 1, medi väli 2, maxi väli
Set point Otto 1
Kekeke Gitte 1 2

Ei kommentteja: