tiistai 9. maaliskuuta 2010

ja oisko vaihteeks aksaa ja tokoa

Sunnuntain agitreeneissä toisella puolella tehtiin hyppytekniikka jumppasarjaa ja toisella puolella 'ei niin vaikea'-rata.
Jumppasarja meni Sissin kanssa hyvin, tehtiin maxi välillä. Lisäks puolikkaita keppejä, tosi hyvä! Se oli selvästi itsenäisempi, pystyin ottamaan sivuetäisyyttä ja lähettämään kauempaa. Harjoteltiin myös toiselta puolelta ohjausta, tai lähinnä oikean välin hakua.
Radalla kepit sitten meinas tökkiä ja viiminen väli jäädä pujottelematta. A:lla pitäs vähän tarkentaa pysähtymiskohtaa. Pituuden meinas hypätä vähän vinosti mun linjan takia. Rengas hyvä.

Giten kanssa tein radan loppuosaa, helppoa ja kivaa ja leikkiä.
Hyppytekniikka jumppasarjaa tehtiin medi väleillä, hyvä. Vaihtelin vähän omaa sijaintia: välillä namukupilla, välillä lähdössä ja välillä sivussa.

Eilen oli viiminen kerta Oton ja Netan naksutinkurssia (joo, ehdittiinpä käydä 2 kertaa :DD) ja Giten tokoa. Otto oli vähän väsyny, keskittyminen ei parasta ja keskitty kaikkeen ei oleelliseen.
Netta sen sijaan oli loisto, siitä taas oikee näki, kun se keskitty! Kosketuskepin kanssa harjoiteltiin peruuttamista ja sen jälkeen merkin kiertoa. Sitten jatkettiin sitä, että Netta hakeutu kahden merkin väliin ja heitin palkan eteen taas.
Lopuksi seuraamisen liikkeellelähtöä, naksulla vaan täsmällisyyttä palkkaukseen, hyvä. Pari kertaa Netta lähti pelkästä 'seuraa'-sanasta mun jäädessä seisomaan, hyvin mukana ja sillee :)))

Giten tunnilla tehtiin pareittain liikkeitä ja toinen arvosteli. Luoksepäästävyys ok. Seuraaminen otettiin kontaktikävelynä, kulmat ihan ok, mutta 'liike seis' Git ei tajunnu ekalla kerralla istua.
Liikkeestä maahan tosi hyvä. Seisomisessa käsimerkki ja meni muuten paremmin kuin treenatessa :DD Luoksetulon eteenistuminen edelleen opettamatta, mut tää on äitin homma! Paikallaistuminen ½min, ja enpä ollu paikallaistumisia aikasemmin ottanu.. Git oli sen näkönen et mitä ihmettä, mutta pysy.
Hypylle irtosi hyvin ja syötin samalla kun tulin perusasentoon, ettei liiku.
Paikallamakuu 2 min hyvä, ei vaihtanu asentoa tms. Ekan minuutin aikana kävin 2 kertaa palkkaamassa, viiminen min ilman palkkaa. Vapautuksen jälkeen se taas lähti etsimään takapalkkaa, vaikkei oltu jätetty niin heitin sille sitten namupussin jämät syötäväksi ettei Seppo pety.

Lopuksi tehtiin lisää hyppyä ja sittenpä Git ei enää lähtenytkään vaan meni maahan? Pari kertaa sitten vaan niin, että kävellään kohti ja se saa 'varastaa'. Lopuksi mietittiin vielä noutoa, mikä töktöktök. Nyt olis sunnitelma, että se saisi itse tarjota tavaroiden tuomista. Siis niin, että itse on koneella/kattoo telkkaa tms. ja on palkkaa vieressä ja tavaroita kylvettynä ympäriinsä.
Äiti kun jaksaa oikeen hyvästi valittaa, ettei nouto oo kunnossa niin rulla ei voi edistyä. Netta vois vähän lahjottaa noutointoilua...

Ei kommentteja: