tiistai 16. maaliskuuta 2010

Mukava pulsu, ööei.

Tänään käytiin keskenään treenailemassa agihallilla. Äiti teki Oton kanssa jotain sillä aikaa, kun mä laskin rimoja ja etin esteitä. Juuri, kun ne oli lopettamassa niin Otto päätti varastaa hanskan ja olipa hauskaa. Ei jaksanu alkaa neuvottelee sen kanssa vaihtokaupasta, niin otin Jiin ja tehtiin sunnuntain episten kisaavien hyppyrataa, jätettiin vaan kepit välistä. Otto pyöri siinä mukana, mutta se ei Gitteä haitannu.
Rata meni hyvin, haki esteitä hyvin ja kuunteli silti ohjausta.
Sitten Netan kanssa sama rata + kepit, hyvä kunhan vaan muistan ketä ohjaan, Netan kanssa ei oo kiire. Lisäks tokoiltiin: kaket (4 vaihtoa) ja seuraamista. Ekalla yrityksellä ennakoi kakeissa, ku intoilee takapalkalle, keskeytin ja sitten hyvä. Seuraaminen kaaviota, tasoituttuuaan hyvä.
Sitten Giten kanssa keinulla bang game. Laitoin siivekkeen maassa olevan pään alle, niin keinun toinen pää jäi vajaa 20cm maasta. Gitte tarjosi keinun pamauttamista aika hyvin, mutta selvästi se oli vähän et 'onks tää nyt kuitenkaan kiva ku se kolahtaa'. Tehtiin kaksi ehkä 5-7 toiston sarjaa ja jätettiin siihen.
Otto oli jossain vaiheessa luovuttanu hanskansa ja pääsi häkistä vähän aksailemaan. Tehtiin vaan putkea ja jotain pientä aidoilla.
Netan kanssa sitten jälkeen liittyen esineilmasua. Laitoin lattialle ensin 5 kuppia ja Netan nähden ekan alle palkka. Vapautin sen, se muisti ja meni viereen maahan. Muut palkkasin kädestä. Sen jälkeen sama juttu lämpömittarilla ja terottimella, otti molemmat suuhun ja meni sitten maahan, ihan sama kunhan menee maahan :D
Giten kanssa vielä vinokeppejä, tehtiin puolikkailla. Lopussa namialusta/patukka, pari kertaa heitin patukan kädestä. Liitettiin, että ensin pari aitaa ja siitä kepeille. Haki joka kerta oikean välin (kepit helpon vinossa).

Kotona oon naksutellu Gitelle esineen nostamista, pitäs seuraavaks hakee kestoa. Netan kanssa kakeja, useampia vaihtoja, hyvä. Otto on ollu omatoimisen kiva ja syöny sukkia. Ja sillä on silmä vähän vuotanu, mutta se ei oo punanen. Netan silmä parani sillä huuhteluaineella ja on samaa käytetty Otolla.
Tänää tuli taas ruokatilaus ja 30kg broiskun luita odottas pussittajaa...

Ei kommentteja: